Engelli Vatandaşlara Başkandan İftar

Engelli Vatandaşlara Başkandan İftar

Engelli vatandaşlar ve aileleri ile yakından ilgilenerek onlarla sohbet eden Başkan Şevkan, Acıpayam Belediyesi olarak her zaman engellilerin hizmetinde olduklarını ifade etti.

A+A-

Acıpayam  Engelliler Derneğinde düzenlenen iftar yemeğine Başkan Şevkan’ın yanı sıra, Belediye Meclis üyesi Birgül Burhan, Acıpayam  Engelliler Derneği Başkanı Yıldıray Koşar, dernek üyeleri, engelli kardeşlerimiz ve aileleri  katıldı.

Acıpayam  Belediyesi olarak her zaman engellilerin hizmetinde olduklarını ifade eden Başkan Şevkan, ”Öncelikle Acıpayam Engelliler Derneğimizin iftar yemeğinde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ben her zaman söylüyorum; hiçbir engelli kardeşimizi biz engelli olarak görmüyoruz. Engelli olmayan yurttaşlarımız gibi görüyoruz. Bugüne kadar huzur içinde, arzu ettiğiniz biçimde yaşamanızı, yaşayacağınız ortamı sizlere sağlamak arzusu, dileği, çabası içinde olduk. Hepimiz her an bir engelli adayıyız. Sizlerin yaşamını kolaylaştırmak, sizleri daha mutlu ve huzurlu kılmak bizlerin görevi sayıyoruz. Gönlümüz ve yüreğimiz hep sizlerle birlikte. Sizler mutlu olduğunuz ölçüde biz de mutlu olacağız.  Acıpayam Belediyesi  olarak engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin emrinde ve hizmetinde olduğumuzu bilmenizi isterim. Böyle güzel bir akşamda sizlerle bir araya geldik, iyi ki varsınız, iyi ki bu akşam bu güzelliği paylaşıyor ve yaşıyoruz. Hepinize sağlık ve esenlikler diliyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.