Erbakan Hoca'nın Sergisine İzin Yok

Erbakan Hoca'nın Sergisine İzin Yok

Saadet Partisi Denizli Kadın Kolları Başkanı Sevil Aktaş, yaptığı yazılı açıklamada, "Prof. Dr. Necmettin Erbakan" temalı fotoğraf sergisine izin verilmediğini belirterek tepki gösterdi.

A+A-

Başkan Sevil Aktaş yaptığı açıklamada, "Milli Görüş Lideri 54. T.C Hükümeti Başbakanı merhum Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN hocamızın vefatının 6. Sene-i devriyesinde 26 Şubat 2017 tarihinde “İlim, Fikir, Devlet ve Dava Adamı Prof. Dr.  Necmettin ERBAKAN “ temalı fotoğraf sergimize izin verilmemiştir.

 

15 Temmuz Çınar meydanında daha önce birçok parti ve STK’lara izin veren Denizli Büyükşehir Belediyesi sık sık “Tüm halkının yanında olduğunu, hiçbir ayrımcılık gözetmediklerini vurgulamaktadır” Saadet Partisi’ne yapılan bu taraflı davranışa parti mensupları olarak bir anlam veremedik.

 

 

Biz milli görüşçüler her zaman vatanını, milletini seven ve düşünen bir topluluk olduk.  

 

Yaşanılabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye’yi inşa etmek hak ve adalet temelli yeni bir dünyayı kurmak için çalışmalarımızı dün olduğu gibi bugün de aynı heyecanla devam ettirmekteyiz.

 

Bugün tişörtlerimizi giyip burada olmamızın amacı yıllar öncede; Bu iş size göre değil inanmışsınız ama bir çiçekle bahar olamaz diyenlerin karşısında,  merhum Prof Dr Necmettin ERBAKAN’ın “Bir Çiçekle Bahar Gelmez ama; Her Bahar Bir Çiçekle Başlar” cevabıyla, durmaktadır" dedi.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.