Erbakan’ın vefatının 5’inci Yılında Rahmetle...

Erbakan’ın vefatının 5’inci Yılında Rahmetle...

Milli Görüş Lideri merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 5’inci sene-i devriyesinde Saadet Partisi Denizli Kadın Kolları’nın birçok etkinlik düzenleyeceği belirtildi.

A+A-

27 şubat 2011 tarihinde vefat eden Milli Görüş Lideri ve eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan, heryıl vefat yıldönümünde Saadet partisi başta olmak üzere Milli Görüşçü kuruluşlar tarafından çeşitli etkinliklerle anılıyor. 24 Şubat-2 Mart tarihleri arası Erbakan haftası olarak ilan edilmişti. Bu tarihler arasında ülke genelinde yüzlerce anma etkinliği düzenleniyor.

Erbakan Haftası dolayısıyla Denizli’de gerçekleştirecekleri etkinlikler ile ilgili bir açıklama yapan Saadet Partisi Denizli Kadın Kolları Başkanı Sevil Aktaş, “Bildiğiniz gibi merhum Erbakan hocamız 27 Şubat 2011’de Hakka yürümüştü. Erbakan Hocamızın vefatı, başta Türkiye’de olmak üzere  tüm İslam dünyasında büyük bir üzüntüyle karşılanmıştı. Türkiye’de sağcısı solcusu, Alevi’si Sünni’si ile toplumun tüm kesimleri O’nun vefatından sonra cenaze merasiminde arkasında saf tutmuştur.

     PROGRAMIMIZA TÜM KARDEŞLERİMİZ DAVETLİDİR

   Milli Görüş hareketinin tek siyasi temsilcisi olan Saadet partisi’nin Denizli Kadın Kolları olarak, hareketimizin kurucu lideri merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamızın vefatının 5. Sene-i devriyesi münasebetiyle bir hafta boyunca Erbakan hocamızı anma ve anlama amaçlı etkinlikler düzenleyeceğiz. Bu bağlamda şehrimizin kalabalık caddelerinde stantlar açarak Erbakan hocamızı tanıtıcı  broşür dağıtımı çalışmaları yapıyoruz. 27 Şubatta da Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda saat 19.30’da düzenleyecek olduğumuz programda, konuşmacı olarak Saadet Partisi İzmir İl Başkan Yardımcısı Cemal Arıkan’ın katılacağı ve Ezgileriyle Ammar Acarlıoğlu’nun yer alacağı programımıza kadın erkek tüm Denizlili kardeşlerimizi davet ediyoruz.

  Aktaş açıklamasında,yapacağımız programdaki temel amaç, Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ı anmak, onun hayatı boyunca attığı adımları kronolojik sırasıyla dile getirmek değil, O’nun fikirlerini anlayarak bugüne uyarlamakla ve davasına sahip çıkıp devam ettirmekle mümkün olacağını özellikle belirtmek istiyoruz dedi.

                SAVAŞ DEĞİL! BARIŞ, ÇATIŞMA DEĞİL! DİYALOG

Aktaş, “İslam dünyasının kan ve gözyaşı ile yoğrulduğu bu günlerde Saadet Partimizin 2016 Erbakan haftası’nda kullandığı tema ve ana slogan, “Savaş değil! Barış, Çatışma değil! Diyalog” olacaktır. Bu slogan bildiğiniz gibi merhum Erbakan hocamızın öncülüğünü yaptığı D-8’in temel ilkelerinden birisidir. Saadet Partisi Denizli Kadın kolları olarak, rahmet ve minnet ifadelerimizle tekraren anıyor, O’nun siyasi olarak çizdiği hedeflere ulaşmak için var gücümüzle ve kendisinin bize fiili olarak ta gösterdiği gibi takatimizin sonuna kadar çalışacağımızı tekraren bildirmek istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.