Esaret Altında Kalmayan Bu Milleti Hiçbir Güç Bölemeyecektir!

Esaret Altında Kalmayan Bu Milleti Hiçbir Güç Bölemeyecektir!

Türk milleti, tarihin hiçbir döneminde kimseye boyun eğmemiştir.

A+A-

Ecdadımız; dil, din, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın asırlarca bu topraklarda kardeşçe yaşamış; zor zamanlarda da düşman işgalinde de birlikte, omuz omuza vererek kahramanlık destanı yazmıştır. Şimdi bu tarihi bilinçten uzak, geçmişini bilmeyen gafiller, şer odakları, eli silahlı terör örgütleri bu milletin birliğini ve beraberliğini bozmak için güvenlik güçlerimize saldırılarda bulunmakta, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini tehdit eden terör eylemleri yapmaya kalkışmaktadır. Bu şer odakları iyi bilsin ki milletimizin bin yıllık kardeşliğini kimse bozamayacaktır.

Çanakkale’de, Sakarya’da, İnönü’de yenilmeyen, esaret altında kalmayan bu milleti hiçbir güç bölemeyecektir. Zafer, korkakların ve milletin huzur ve güvenliğine kast edenlerin değil, vatanını canı pahasına koruyan, Mustafa Kemallerin, Nene Hatunların, Seyyit Onbaşıların Ömer Halisdemirlerin evlatlarının olacaktır.

Allah’ın izniyle geçmişte olduğu gibi şimdi de yarın da bu cephe sarsılmayacak. Hep beraber ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacağız. Bu duygular içinde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu ve gururunu bize yaşatan başta Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle minnetle ve şükranla anıyorum. Bu vatanın korunmasında azim ve kararlılıkla mücadele eden ordumuzun, emniyet teşkilatımızın ve aziz milletimizin Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.


Gürcan Güven

Çivril Belediye Başkanı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.