Etkinlikte Renkli Görüntüler

Etkinlikte Renkli Görüntüler

Denizli Büyükşehir Belediyesinin desteklediği ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen "Peşinden Koş" etkinliği koşu severler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Peşinden Koş 3 ile yeniden Denizlililerin karşısına çıkacağı ifade edilen etkinliğin ödülleri Bü

A+A-

Denizli’de 2015 yılında ilki gerçekleştirilen Peşinden Koş etkinliği, bu yıl Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde, Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı, Loca Şirinköy ana sponsorluğunda ve Hummel, Pamukkale Üniversitesi, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Teras Park AVM, Özel Gözakademi Hastanesi ve Türkiye Atletizm Federasyonu partnerliğinde ikincisi gerçekleştirildi. Geçen hafta sonu Saki Restaurant önünden başlayıp Teras Park’ta biten yarış, Survivor yarışmacıları Merve Aydın ve Avatar Atakan’ın öncülüğünde başlayıp, 3400 m’lik parkurun tamamlanmasıyla son buldu. Yarışmanın startını veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan, çok güzel bir etkinliğe imza atıldığını belirterek, koşuya katılan herkesin başarılı olduğunu ifade etti.

Yarışma 33 dakika 10 saniyede tamamlandı

Teras Park AVM’de sunuculuğunu Danilo Zanna’nın üstlendiği yarış sonrası ödül töreni ve imza günü düzenlendi. Ödüller, sponsorlar ve konuklar tarafından 4 farklı kategoride ilk 3’e giren yarışmacılara teslim edildi. Yarışmanın erkek kategori birincisi, geçen sene de zirvede olan Khalid Azzaloualidine 11 dakika 6 saniye ile başarısını tekrar taçlandırırken ikinciliği Hasan Ersoy ve üçüncülüğü Ömer Yıldırım aldı. Kadın kategori sıralamasında ise birinciliği 13 dakika 15 saniye ile Halime Karakoyun, ikinciliği Büşra Gelmez ve üçüncülüğe Zekiye Çelik yerleşti. Yarışma 33 dakika 10 saniyede tamamlandı.

Renkli görüntüler yaşandı

Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte soru cevap yarışmaları düzenlendi ve doğru cevap verenler Hummel tişörtler ile ödüllendirildi. Sporu, beraberliği teşvik eden bir amacın peşinden koşturan Peşinden Koş 2, önümüzdeki yıllarda Peşinden Koş 3 ile tüm sporseverlerin karşısına çıkacağı sinyallerini verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.