Ev İşlerine ''Karahayıt'' Molası Başladı

Ev İşlerine ''Karahayıt'' Molası Başladı

Merkezefendi Belediyesi’nin ev hanımlarına yönelik ‘Merkezefendili Kadınlar Ev İşlerine Mola’ projesi kapsamındaki ilk kafile Karahayıt’a giderek şifa kaynağı termal sularla buluştu. İlk kafileyi Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu uğurladı.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi’nin 25-49 arası Merkezefendili kadınlara yönelik gerçekleştirdiği ‘Merkezefendili Kadınlar Ev İşlerine Mola’ projesinin ilk etabı başladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilk kafileyi de kendisi yolcu etti. Merkezefendili kadınların yoğun ilgi gösterdiği projede Karahayıt’a giden kadınlar hem şifalı sularla buluşuyor hem de güzelliğin sırlarını uzmanlardan öğreniyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Ev işlerine mola diyerek 25-49 yaş aralığındaki ev hanımlarımızı Karahayıt’ta termalle buluşturuyoruz. Denizlimizin değerlerine sahip çıkabilmek adına böyle bir projemizi gerçekleştiriyoruz. Karahayıt’ta hem eğitim olacak hem de eğlence olacak. Hem de sağlık olacak. Güzel bir vakit geçirmenizi istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.