Filiz,İçimizdeki Burukluk Bitti

Filiz,İçimizdeki Burukluk Bitti

Necip Filiz; Kurucu liderimizle, gönül bağımız hiç bir zaman kopmadı,kopmayacak. Ne mutlu ki Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız" dedi

A+A-

“Partimizin kurucu lideri ve dünya liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Partimizin Genel Başkanı olması bizlerde ve teşkilatlarımızın bütün mensuplarında büyük bir heyecan ve mutluluğa neden olmuş, içimizdeki burukluğu çözmüştür" diyen AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; Kurucu liderimizle, gönül bağımız hiç bir zaman kopmadı,kopmayacak. Ne mutlu ki Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız" dedi

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ruhuyla, varlığıyla partinin kuruluşundan bugüne kadar zaten AK Parti’de olduğunu belirten Başkan Filiz “Sayın Cumhurbaşkanımızın partiyle olan bağının resmiyet kazanması siyasi hareketimize çok büyük bir ivme, bir canlılık kazandıracaktır" şeklinde konuştu.

‘Her gidişin yeni bir başlangıç, her ayrılığın da bir vuslat’ olduğunu ifade eden Başkan Filiz; yaptığı yazılı açıklamada devamla şunları söyledi:

“AK Parti ruhu kurulduğu günden bu yana hiç değişmedi. Elbette “Sayın Cumhurbaşkanımızın partinin başına geçmesi AK Parti’nin yeniden ikinci şahlanışının miladı olacaktır.

Yeni bir heyecanla, yeni bir ruhla, yeni bir başlangıcın güçlü sinyalleri gelmektedir.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan ' Nerde Kalmıştık ' diyerek besmele ile başladığı yeni dönemde daha güçlü ve büyük Türkiye hedefi var. Partimiz; hizmet,reform, değişim ve demokrasinin adresi olmaya devam edecektir.

Herkes gördüki Sayın Genel Başkanımız Erdoğan'ın kongre'de yaptığı konuşmasında yüzünde aynı heyecan, aynı millet aşkı vardı.

’Değişimin lideri, milletin partisi’ Geçmişe damgasını vuran Sayın Recep Tayyip Erdoğan inanıyorum ki geleceğede damgasını vuracaktır.

AK Parti,millet iradesinden aldığı güçle,liderinin izinde yekvücut olmuş teşkilatlarıyla, Türkiye'nin umudu olmaya devam edecektir.

Yeni Türkiye'ye , yeni bir döneme yelken açan partimiz başımızda gemimizi her türlü zorlu sınavdan, büyük dalgalardan başarıyla çıkaran kaptanımızla, liderimizle Allah’ın izniyle bundan sonraki süreçte; yeni bir sinerji ile daha güçlü, daha kendinden emin yoluna tüm hızla devam edecektir

Geçmiş tecrübelerin ışığında çok daha büyük işler başarmanın mücadelesini vereceğiz. Önümüzdeki aylar Türkiye’nin her alanda adeta bir sıçrama dönemi olacaktır.

Bütün bunların yanısıra AK Parti Merkez Karar ve Yönetimi Kuruluna seçilen Denizli Milletvekilimiz Sn. Cahit Özkan'ı tebrik ediyor, Kendisine ve Yeni MKYK'ya başarılar diliyorum.

Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim kılsın."

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.