Final Okullarından Muhteşem Açılış Töreni!

Final Okullarından Muhteşem Açılış Töreni!

Kuruluşunun 3. yıl dönümünü kutlayan Denizli Final Okulları, 2016-2017 Eğitim-öğretim dönemine barış ve demokrasi temalı muhteşem bir açılış töreniyle başladı.

A+A-

DENİZLİ FİNAL’DEN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA BARIŞ VE SEVGİ DOLU MERHABA

Final Okulları’nda yeni eğitim döneminin ilk gününde anaokulundan liseye kadar tüm öğrenci ve öğretmenler bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Bayrak ve balonlarla süslenen okulda eğitime başlamanın heyecanını yaşayan çocuklar aynı zamanda arkadaşları ve öğretmenleri ile özlem giderdi.

Okula ilk adımını atan minik Finallilerin heyecanları gözlerinden okunurken aileleri de çocuklarını bu özel günde yalnız bırakmadı. Öğrenciler, anne-babalarıyla birlikte 'Final’de İlk Günüm' köşesinde hatıra fotoğrafı çektirerek bu unutulmaz anlarını ölümsüzleştirdiler.

Tören; Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün ve tüm şehitlerin anısına saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşı ile başladı. İlköğretim müdürü İpek Pulat Dönmez yaptığı konuşmada okul ve öğretmenin önemine değinirken ‘’ Okullar çocuklarımızın cevherden mücevher haline dönüştüğü yerdir.’’ dedi. Okul kurucu müdürü Sadi Öztekin ise ‘’Çocukları; araştıran, sorgulayan, özgüveni yüksek, ayakları üzerinde durabilen, problemlere çözüm üreten bir nesil olarak yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade ederken; milli, manevi değerlere bağlı, vatanını, milletini seven, çalışkan, dürüst nesiller yetiştirmenin en önemli görevleri olduğunu da sözlerine ekledi.

15 Temmuz demokrasi şehitlerin de anıldığı törenin finalinde ellerinde balonlarla barış ve çocuk hakları için umut dolu mesajlar veren minik Finalliler; öğretmenleri eşliğinde balonları gökyüzüne bıraktılar. ‘’Balonlar havaya fidanlar toprağa’’ diyen minikler ortaya rengârenk görüntüler çıkardı. Törenin ardından yapılan açılış kokteyli ile tüm veliler birbirleriyle tanışma fırsatı yakaladılar.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.