Futbol Şölenine Kayıtlar Devam Ediyor

Futbol Şölenine Kayıtlar Devam Ediyor

Pamukkale Belediyesi tarafından organize edilen “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası”na kayıtlar devam ediyor. “Takımını kur, heyecana katıl” sloganıyla hazırlanan turnuvayla ilgili olarak Pamukkale Belediye Başkanı Hüse

A+A-

Pamukkale Belediyesi’nin gelenekselleşen halı saha futbol turnuvalarının dördüncüsü “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası”na kayıtlar devam ediyor. 27 Ekim’de başlayan kayıtlar için son tarih 7 Kasım olarak belirlendi. Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’nde bulunan ek hizmet binasında bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılan başvurularla ilgili detaylı bilgi www.pamukkale.bel.tr adresinden alınabilir. Her mahallenin 2’şer takımla temsil edileceği “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası”na katılmak isteyenler 10 kişilik takım listelerini mahalle muhtarlarına onaylatacak. Sağlık raporu ve başvuru formuyla birlikte takımlarda yer alan sporcuların kimlik fotokopileri de başvuruda teslim edilecek. 7 Kasım’a kadar devam edecek olan kayıtların ardından 9 Kasım’da yapılacak olan kura çekimi ile eşleşmeler belirlenecek. Eleme usulü oynanacak olan müsabakaların 11 ya da 14 Kasım’da başlaması planlanıyor. Turnuvanın 5 ya da 12 Aralık tarihlerinde tamamlanması ön görülüyor. Müsabakalar sonunda dereceye girecek olan ilk 3 takıma çeşitli hediyeler verilecek.

TAKIMINI KUR, HEYECANA KATIL

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması için spora büyük önem verdiklerini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, gelenekselleşen halı saha futbol turnuvasına tüm genleri davet etti. “68 mahalleden 2’şer takımın katılabileceği turnuvamıza kayıtlar devam ediyor” diyen Gürlesin, “Takımını kur, heyecana katıl’ sloganıyla tüm gençleri turnuvaya katılmaya davet ediyoruz. Büyük heyecanın yaşandığı maçlarda yer alarak mutlu sona ulaşmak isteyen gençler, turnuva için gerekli evrakları hazırlayıp başvuru yapabilirler. Pamukkale Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Şimdiden turnuvaya katılacak ve mücadele edecek olan takımlara şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.