Galibiyeti Başkan Tatar'a Hediye Ettiler

Galibiyeti Başkan Tatar'a Hediye Ettiler

Denizli Süper Amatör Lig’de haftanın maçında sahasında Seanirhisarspor’u ağırlayan Çal Belediyespor’da galibiyet sevinci yaşanıyor.

A+A-

Rakibini takım kaptanı Yasin ve Diarra’nın golleriyle 2-0 mağlup eden Çal Belediyespor’un kaptanı Yasin, “Çok anlamlı bir galibiyet elde ettik. Bu galibiyeti, geçtiğimiz hafta yapılan kongrede başkanlığa seçilen Adnan Tatar’a armağan ediyoruz. Futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum. Sezon sonunda Çal’a şampiyonluk sevinci yaşatacağımıza inanıyorum” dedi.

Çal Belediyespor Başkanı Adnan Tatar ise, “Başkanlık görevine geldikten sonra yaptığımız ilk maçta iyi futbolla net bir galibiyet alan ve bu galibiyeti şahsıma armağan eden futbolcularımızı kutluyorum. Çal, birlik ve beraberlik hareket edip, sezon sonunda mutlaka Bölgesel Amatör Lig’e çıkacaktır. Muhteşem taraftarımızı, teknik heyet ve futbolcularımızı Serinhisar maçındaki performanslarından dolayı kutluyorum. Ayrıca, centilmence mücadele eden dost kulübümüz Serinhisarspor takımına da başarı diliyorum. Umarım onlarda hedeflerine ulaşır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.