Garip: Hain saldırıyı lanetliyoruz

Garip: Hain saldırıyı lanetliyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip,  Diyarbakır'da polis servis aracına yönelik yapılan hain terör saldırısını lanetledi.

A+A-

Garip, "Bugün 11 evladımızı daha şehit verdik. Duamız, en kısa sürede terör örgütünün etkinliğinin tamamen sona erdirilmesidir. Mekanları cennet olsun" dedi.

Türk milletinin huzur ve birliğine yönelik saldırıların hız kesmeden devam ettiğini belirten Garip,  "Diyarbakır'da akşam saatlerinde polis servis aracına yönelik düzenlenen hain saldırı bizleri bir kez daha yaralamıştır. Hainlerin kahpece düzenledikleri bu saldırı da yedi polisimiz şehit olmuş, 13'ü polis 14'ü sivil vatandaşımız olmak üzere toplam 27 kişi yaralanmıştır. Ayrıca Nusaybin'de üç askerimiz düzenlenen operasyonlar sırasında , Hakkari Yüksekova'da da bir özel harekat memurumuz hain saldırıda şehit edilmiştir. Türk milletinin huzuru, birliği ve dirliğine yönelik saldırılar hız kesmeden devam etmektedir.  Bu alçak saldırıları planlayan hainler iyi bilmelidir ki, bu milletin birliği ve dirliğini bozmaya asla güçleri yetmeyecektir. 1071 yılındaki Malazgirt savaşından beridir Anadolu'da şehit kanlarıyla sulanmamış toprak parçası kalmamıştır. Bizden bir çakıl taşı dahi koparacağını hayal edenler derin bir yanılgı içindedir.Terörle mücadele kararlılıkla devam etmeli, bu milletin ve toprakların üzerinde yapılan planlar hainlerin kursaklarında bırakılmalıdır.  Bundan sonraki süreçte artık terörle müzakere değil, sadece mücadele edilmelidir. Diyarbakır, Nusaybin ve Yüksekova'daki bu alçak saldırıları lanetliyor, şehit polislerimize ve askerlerimize yüce Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar, Türk milletine baş sağlığı dileklerimi sunuyorum. Yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.