Gazi Bir Milletiz!

Gazi Bir Milletiz!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

A+A-

Şahin Tin; “Ülkemizi ve değerlerimizi muhafaza etmek için üstün cesaret ve fedakârlık örneği sergileyen kahraman gazilerimizi yürekten selamlıyorum” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Milletvekili Şahin Tin, yayımladığı mesajında şunları söyledi. “Destansı tarihimizin yaşayan abideleri olan gazilerimizin değeri bizim için vazgeçilmez bir gerçektir. Anadolu topraklarını vatan yapan temel güç bu asil milletin cesareti ve canını düşmana karşı siper etmesidir. Milletimiz, medeniyetimizin ilelebet var olacağı mesajını dünyaya işte bu fedakar tutumuyla ve vatan aşkıyla ilan etmiştir. Bu ruh milletimizde var oldukça bu coğrafyada en güçlü ülke olmaya ve tarihten, gazilerimizden ve şehitlerimizden aldığımız güçle dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz.

Gazilerimiz ve şehitlerimizden emanet olan bu aziz vatanı canımız pahasına korumak ve bu mirası layıkıyla gelecek nesillere aktarmak bizim vazgeçilmez borcumuzdur. Vatana ve millete yönelen tüm saldırılar ve başkaldırılar ne zaman olursa olsun, ister içerden ister dışardan olsun, her vakit bu aziz milletten karşılığını bulacaktır. Çünkü bu asil millet Gazi bir millettir.

Gazi Mustafa Kemal’e İstiklal mücadelesindeki önderliğinden dolayı “Gazi” ünvanı verilmesinin yıldönümü vesilesiyle Gaziler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, Ülkemizi ve değerlerimizi muhafaza etmek için üstün cesaret ve fedakârlık örneği sergileyen gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.