Gençlik Meclisi, PAÜ’lü Gençlerle Buluştu

Gençlik Meclisi, PAÜ’lü Gençlerle Buluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi yeni dönem çalışmalarına PAÜ’de düzenlenen tanışma toplantısıyla başladı. Gençlik Meclisi önceki dönem etkinlikleri ve yeni dönemde yapacağı çalışmaları anlattı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi 2016-2017 çalışma takviminin ilkini Pamukkale Üniversitesi’ndeki (PAÜ) öğrencilerle bir araya gelerek gerçekleştirdi. PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda yapılan tanışma toplantısına Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, Gençlik Meclisi Eurodesk İrtibat Sorumlusu Ceylan İngin ve üniversite öğrencileri katıldı. Gönüllülük esasına dayalı olarak yıllardır Denizli’de birçok başarılı çalışmanın altına imza atan Kent Konseyi Gençlik Meclisinin etkinlikleri hakkında bilgi veren Gençlik Meclisi Başkanı Yılmaz, 2006 yılından beri faaliyette olduklarını hatırlatarak, “Geride kalan 10 yılda birçok büyük başarıya imza atan Gençlik Meclisi, gençlerin ufkunu açacak projeleri hayata geçirmeyi sürdürüyor” dedi.

Gençlere Avrupa fırsatlarını anlattılar

Yılmaz, “Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak; Eğitim için El Ele ve Eurodesk Temas Noktamız başta olmak üzere proje döngüsü eğitimleri ile çok sayıda çalışmayı hizmete sunduk. Ayrıca 1 Ekim’de başlayan ve 30 Ekim’e kadar devam eden Time to Move etkinliğimizle, Avrupa fırsatlarını anlatarak yaşıtlarımızı harekete geçirmek istiyoruz” diye konuştu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.