Gündeş İle İranlı Oğlan Boşanıyor

Gündeş İle İranlı Oğlan Boşanıyor

Reza Zarrab Ebru Gündeş'in Kendisinden Boşanmak İstediğini Açıkladı

A+A-

ABD'de tutuklu olan İran asıllı iş adamı Reza Zarrab, 6 yıl önce hayatını birleştirdiği eşi ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in kendisinden boşanmak istediğini açıkladı. Basın açıklaması Zarrab'ın ABD'deki avukatı tarafından yapıldı.

 

İşte Zarrab'ın o açıklaması:

 

13.09.2016 itibariyle eşim Ebru Gündeş avukatı aracılığı ile tarafıma boşanmak istediğini iletmiş olup akabinde de süreci derhal sonlandırmak üzere yine avukatı aracılığı ile üzerimde baskı uygulanmış ve son olarak da 23.09.2016 tarihinde boşanma vekaletnamesini tarafıma göndermiş bulunmaktadır.

 

İçerisinde bulunduğum bu sıkıntılı sürece rağmen eşimin boşanma kararını saygıyla karşıladığımı kamuoyuna bildiririm. Saygılarımla.

 

 

 

2010'DA EVLENMİŞLERDİ

 

Şarkıcı Ebru Gündeş ile eşi Reza Zarrab hayatlarını 11 Şubat 2010 yılında birleştirmişti. Gündeş, 2011 yılında Alara isimli bir kızı çocuğu dünyaya getirmişti.

 

REZA ZARRAB 22 MART'TAN BERİ TUTUKLU

 

Türkiye'de 17 Aralık rüşvet operasyonunda yakalanıp 70 gün hapis yattıktan sonra serbest kalan işadamı Reza Zarrab, İran'a yönelik yaptırımları ihlal ederek ABD'yi dolandırmak, bankacılık sahtekârlığı ve karapara aklama suçlamalarından dolayı 22 Mart 2016'da Miami'de tutuklanmıştı.

 

O SES TÜRKİYE JÜRİLİĞİNDEN AYRILMIŞTI

 

Gündeş, hatırlanacağı gibi, O Ses Türkiye'deki jüri koltuğunu kısa süre önce yaptığı açıklamayla bırakmıştı. Gündeş'in bu kararı "Boşanma arefesinde bir hazırlık mı?" sorusunu akıllara getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.