1 Kasım'da Oyun Bozuldu

1 Kasım'da Oyun Bozuldu

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 1 Kasım tarihinde yapılan seçimle ülkede yaşanan belirsizlik ortamının sona erdiğini söyledi.

A+A-

Şahin Tin; “Türkiye, 7 Haziran seçimleriyle karşı karşıya kaldığı çıkmazı, milletimizin demokratik müdahalesiyle 1 Kasım seçimlerinde aşmış ve AK Parti’yi yeniden tek başına iktidara taşımıştır” dedi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan genel seçimlerin birinci yıl dönümü dolayısıyla yazılı açıklama yaptı. Milletvekili Şahin Tin, 1 Kasım 2015 seçimlerinin Türkiye açısından bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Şahin Tin; “AK Parti 2002 seçimlerinden bu yana girdiği her seçimde halkın teveccühünü kazanarak tek başına iktidara gelmiştir. Ülkemiz tek başına iktidarların olduğu dönemlerde büyüme hızını en yüksek noktaya taşımış ve her alanda güçlenmiştir. Ancak 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan seçimler ülkemiz üzerinde hain senaryolar üreten karanlık ellerin yönlendirmesiyle demokrasinin gölgelenmeye çalışıldığı bir seçim olmuştur. Bu seçim sonrasında ortaya çıkan tablo ülkemizi bir çıkmazın eşiğine getirmiştir. Fakat Cumhurbaşkanı’mız ve milletimizin ferasetiyle 1 Kasım seçimleri yapılmış ve Türkiye’nin önünü açan milli irade sandığa yansımıştır” dedi.

 

TÜRKİYE’NİN ROTASINI MİLLETİMİZ BELİRLER

 

Türkiye açısından böylesi kritik bir süreçte milletin teveccühüyle Milletvekili olarak Parlamentoda görev aldığını belirten Milletvekili Şahin Tin; “Yaşanılan son bir yıllık süreçte ülkemizin karşı karşıya kaldığı 15 Temmuz ihaneti ve bölgemizdeki gelişmeler, 1 Kasım’da Ak Parti’ye tek başına iktidar yetkisi veren milletimizin ne kadar hayati ve doğru bir karar verdiğinin göstergesidir.  15 Temmuz kalkışması tek başına iktidar olan AK Parti’nin kararlı mücadelesi ile bastırılmıştır. Her adımda ülkemize rota çizmek isteyenler bu süreçte milletimizden ağır bir tokat yiyerek cevabını çok sert bir şekilde aldı. Tüm bu yaşananların yanında bu bir yıllık süreçte gerek ilimizde gerekse ülkemizde yine tarihi hizmet destanları yazmayı sürdürdük. Hainlere, bu ülkeyi ele geçirmenin, sandıkları kadar basit olmadığını ve Türkiye’nin dünyayı titretecek güce sahip olduğunu bir kez daha gösterdik” dedi. 

 

BAŞKANLIK İHTİYAÇ DEĞİL ZORUNLULUKTUR.

 

Türkiye’nin bölgesindeki jeopolitik konumu dolayısıyla zor bir dönemden geçtiğini belirten Milletvekili Şahin Tin, “Küresel güçlerin ve maşalarının ülkemiz üzerindeki emelleri ve planları devam etmektedir. Vazgeçmeyeceklerini biliyoruz. Biz de vazgeçmeyeceğiz. Böylesi kritik bir süreçte ve bundan sonra da Türkiye bölgesinde önemli rol üstlenecektir. Türkiye’nin düşmanı çoktur ve iyi yönetilmesi gerekmektedir. Artık Türkiye’nin yeni bir yönetim modeline, Başkanlık sistemine geçmesi, ihtiyaçtan öte zorunluluk haline gelmiştir. Dünya devi olarak görülen ülkeler, genel olarak bakıldığında başkanlık modeliyle yönetilmektedir. Katılımcı parlamenter sistemi daha da güçlü kılacak en temel unsur şüphesiz başkanlık sistemidir. Türkiye, Türk tipi başkanlık modeliyle tüm tehditleri ortadan kaldıracak ve mili birliğimizi sağlayacaktır. Halkın büyük çoğunluğunun oyunu almış güçlü yönetimlerin ülkemizi daha parlak bir geleceğe taşıyacağı aşikârdır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.