18 İneğini Birden Kaybetti!

18 İneğini Birden Kaybetti!

Denizli’nin Çivril ilçesinde Saffet Dağdelen’e ait 18 inek süt sağım makinesinden kaynaklanan elektrik kaçağı nedeniyle elektriğe kapılarak bir anda öldü.

A+A-

Denizli'ni Çivril ilçesinde bir vatandaşın Hayvanları gözü önünde yere serildi. Çaresiz bir şekilde bütün geçim kaynağı yere serilen vatandaş yetkililerden yardım bekliyor. Edinilen bilgiye göre olay bu sabah saatlerinde Çivril’in Çetinler Mahallesi’nde meydana geldi. Ahırındaki 18 ineği sağmak için sabah erkenden kalkan Saffet Dağdelen, hayvanlarını yemledikten sonra süt sağım makinesini çalıştırdı. Bu sırada nasıl kaynaklandığı belli olmayan elektrik kaçağı meydana geldi. Bir anda tüm ağıla yayıldı. Sağılmayı bekleyen 18 inek birden yere yığıldı ve öldü. Dağdelen’in de ölümden döndüğü olay karşısında genç adam gözyaşlarını tutamadı.

YETKİLİLERDEN YARDIM BEKLİYOR

Tek geçim kaynağı olan ineklerini elektrik çarpması sonrası kaybeden Dağdelen, yetkililerden yardım bekliyor. 2 çocuk babası olan Dağdelen, geçen günlerde Kütahya’da 8 ineğinden 5’i yıldırım düşmesi sonucunda telef olan 66 yaşındaki Hüseyin Girkin ile 62 yaşındaki eşi Fatma Girkin’e yapılan yardım gibi kendisine de yardım edilmesini istedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.