4.Denizli Şiir Günleri Yapıldı

4.Denizli Şiir Günleri Yapıldı

Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği (YAZ-AR-BİR) ve Denizli Türk Ocakları’nın düzenlediği “4. Denizli Şiir Günleri” yapıldı.

A+A-

Cumartesi günü saat13.00’te Türk Ocakları Salonunda yapılan şiir günlerinin açılış konuşmasını yapan YAZ-AR-BİR Genel Başkanı Abdülkadir Uslu, 2016-2017 faaliyet dönemi ile ilgili bilgiler verdi.

Uslu: “Geçtiğimiz dönem her ayın ilk Cuma akşamı gerçekleştirdiğimiz şiir günlerini bu dönem her ayın ilk Cumartesi günü saat:13.00’te gerçekleştireceğiz. Özellikle ilçelerimizdeki ve komşu illerdeki şiir dostlarının programımıza daha rahat katılmasını sağlamak istedik. Resmiyetten uzak, gayet samimi bir ortamda gerçekleştirdiğimiz bu programlara önümüzdeki günlerde şehir dışından konuklarımız da katılacak.

Yurt içi ve yurt dışı etkinliklerimiz de devam edecek. Hazırlıklarımız devam ediyor.

Geçen dönem olduğu gibi bu dönemde de yazma ve anlatma atölyeleri, öykü atölyesi, şiir atölyesi uygulamalı olarak devam edecek,”dedi. Türk Ocakları Denizli Şube Başkanı Adem Supçin’in şehir dışında olduğu için katılamadığını ifade eden Abdülkadir Uslu, başkan ve yönetim kuruluna etkinliğe verdikleri destek için ve programa katılan Türk Ocakları Denizli şubesi eski başkanları Şadi Çetinkaya ile Cafer Bilge Şahin’e de ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Betül Yatağan’ın yönettiği, 4. Denizli Şiir Günlerinde; Mustafa Demirci, Hüsamettin Tat, Mehmet Aslan, Sevim Ayhan, Mehmet Dağal, Sadık Dağdeviren, Hurşit Türkay, Abdullah Aksoy, Meral Gökkaya, Reyhan Pervanlar Karaalp, Ali Tuluk, Baki Evkaralı, Candan Sündüz Karadam, Kadir Yatağan, şiirlerini okudu.

Türk Halk Müziği Sanatçısı Mehmet Dağal, sazıyla sesiyle seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle etkinliğe renk kattı.

Program sonunda katılımcılara Katılım Belgeleri verildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.