6 İlçede Elektrik Kesintisi Uygulanacak

6 İlçede Elektrik Kesintisi Uygulanacak

Denizli’nin 6 ilçesinde yarın şebeke bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

A+A-

Denizli'nin 6 ilçesinde yarın şebeke bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

 

Denizli'de, yarın (Pazar), 6 ilçedeki 15 mahalleye şebeke bakım ve tesis çalışmaları dolayısıyla elektrik kesintisi uygulanacağı açıklandı. Elektrik dağıtım şirketinde yapılan yazılı açıklamaya göre, Pamukkale, Bozkurt, Sarayköy, Çivril, Kale ve Tavas'ın 15 mahallesinde belirlenen programa uygun olarak elektrik kesintisi yapılacak.

 

Bu kapsamda, Bozkurt'un Mehmetçik ve Hamidiye mahallelerinin tamamında, Sarayköy'ün Sığma, Ada, Caber ve Uyanık mahallelerinin tamamında, Çivril'in Karabedirler ve Şehitler mahallelerinde şebeke bakım çalışması yapılacağından elektrik sağlanamayacak.

 

Pamukkale'nin Akhan Mahallesi'nde İstiklal Caddesi, 280 ve 284 sokak sokaklar ile Bölge Trafik Müdürlüğü çevresinde, Çamlaraltı Mahallesi'nde, Doğan Demircioğlu Caddesi'nin bir kısmı ile Kınıklı Caddesi, Güzelköy Mahallesi'nin tamamı ile Kale Mahallesi'nin Demokrasi Caddesi ve bağlı ara sokaklara, Ankara Akarayolunun Akhan ile Pınarkent mahalleleri arasında kalan bölgedeki Denizli­4 Trafo Merkezi'nde bakım çalışması yapılacağından, elektrik sağlanamayacak.

 

Kale'nin Demirciler Mahallesi ile Tavas'ın Baharlar Mahallesi'ne şebeke tesis çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.