Apple’ın Güvendiği iPhone 7 Patladı!

Apple’ın Güvendiği iPhone 7 Patladı!

Samsung tarafından piyasaya sunulan Galaxy Note 7’nin patlaması ile birlikte mobil sektörde ciddi bir sorun yaşanırken bir patlama olayı da Apple’dan geldi.

A+A-

Apple tarafından Eylül ayı içerisinde piyasaya sunulan iPhone 7 modelinde kişilerin telefonlarda patlama ve aşırı ısınma sorunu yaşadığı iddia edilirken özellikle son olarak paylaşılan fotoğraflarda patlayan bir iPhone 7 görüldü.

Apple Açıklama Yapmadı

iPhone 7’nin patladığı ile ilgili gündeme getirilen haberler sonrasında yeni bir tartışma başlarken şu ana kadar Apple cephesinden herhangi bir açıklama yapılmadı.  Bu bakımdan konunun gerçek olup olmadığı şu an için doğrulanmış değil. Fakat önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili araştırmaların yapılması ve kesin bilgilerin paylaşması bekleniyor.

Hatalı Kim?

Yaşanan patlama olayları her ne kadar firmalar tarafından üzerinde çalışılarak çeşitli işlemler ile birlikte giderilmiş olsa da kullanıcıların firmalara olan güveni her geçen gün azalıyor. Öyle ki konuyla ilgili yapılan son araştırmalarda kullanıcıların firmalara olan güveninin ciddi oranda zedelendiği ve bu bakımdan bundan sonraki süreç içerisinde farklı firmaların tercih edebileceği de ortaya çıkarıldı. Samsung'un ardından teknoloji dünyasının en önemli markalarından olan Apple’ın da böyle bir sorun yaşatması kullanıcıların gözünde Apple’ın imajını zedeleyebilecek durumda.  Üstelik milyarlarca lira verilerek alınan telefonların kullanıcıların sağlığını tehdit etmesi de yaşanılan diğer bir handikap. Bu açıdan önümüzdeki günler mobil sektör için oldukça kritik geçecek. Milyonlarca kişi şu anda Apple’ın açıklamasını bekliyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.