Atatürk'ü Saygıyla Anıyoruz

Atatürk'ü Saygıyla Anıyoruz

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. Yıl dönümü ilgili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mesaj yayınladı

A+A-

"Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 78'nci yıl dönümünde minnet ve şükranla yad ediyorum” diyen Gürlesin, “Türkiye Cumhuriyeti bütün engellemelere rağmen tek yürek halinde tarihi yükselişini sürdürecektir” dedi.

 

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında anılıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ile ilgili olarak yazılı bir mesaj yayınladı. "Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 78'nci yıl dönümünde minnet ve şükranla yad ediyorum” diyen Gürlesin mesajında şu görüşlere yer verdi; “İstiklal mücadelesine önderlik eden, askeri dehası ile bu destansı mücadeleyi zaferle taçlandıran Atatürk, bu sayede aziz milletimizin ve tüm Dünya’nın takdirine mahzar olmuş bir liderdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük ideali, Türkiye'yi birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktı. Bugün büyük Türkiye yolunda hızla ilerleyen ülkemiz, demokratik hak ve özgürlükler alanında büyük mesafeler kat ederek dünyanın en saygın ülkeleri arasında yer almıştır. Demokratik iradesi daha çok güçlenen Türkiye şimdi her zamankinden daha fazla emniyet ve güvenle geleceğe yürüyen bir ülke olma yolunda büyük mesafeler almaktadır. Milletimiz, Cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıkmaya devam edecek, Türkiye Cumhuriyeti bütün engellemelere rağmen tek yürek halinde tarihi yükselişini sürdürecektir. Bu düşüncelerle büyük devlet adamı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurladığımız bu günde saygı, şükran ve minnetle anıyorum”.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.