Başkan Zolan Çal’a Çıkarma Yaptı  

Başkan Zolan Çal’a Çıkarma Yaptı  

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal ilçesini ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yatırımları inceledi. Çal’ın birçok mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan, “Şiarımız; gece gündüz durmadan bu mill

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Çal ilçe merkezi ile ilçeye bağlı Sazak, Selcen ve Hançalar mahallelerini ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesinin bölgede gerçekleştirdiği yatırımları inceledi. Çal ziyaretine Sazak Mahallesi ile başlayan Başkan Osman Zolan, Çal merkez ile Sazak Mahallesi’ni birbirine bağlayan yoldaki asfalt yapım çalışmalarını inceledi. Daha sonra Selcen Mahallesi’ne geçen Başkan Zolan, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sorun ve önerilerini dinledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 121 Dev Proje kapsamında Çal Merkez’de hayata geçireceği otogar ile itfaiye hizmet binasının yapılacağı alanları da gezen Başkan Zolan, Çamlık Mesireliği’nde incelemelerde bulundu. Başkan Osman Zolan, Çal ziyaretindeki son durağı olan Hançalar Mahallesi’nde ise AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

 

“Amacımız bir fazla eser bırakmak”

 

Büyükşehir sistemini tüm ilçelerde kurmaya devam ettiklerini belirten Başkan Zolan, “Bugün baktığımızda Denizli Büyükşehir Belediyesi, yeni kurulan büyükşehir belediyelerinin fersah fersah önündedir. Çünkü biz seçimlerden bir yıl önce yola çıktık tespitlerimizi yaptık. Şiarımız; gece gündüz durmadan bu millete hizmet etmektir. Bizim amacımız koltukta bir gün fazla kalmak değil. Koltukta kaldığımız sürece bir fazla eser bırakmaktır” dedi.

 

“Mahcup olmadık”

 

Çal’da çok güzel işlere imza atmaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Zolan, “Seçimlerden önce ‘Denizli merkezde ne varsa burada da o olacak’ demiştik. Şükürler olsun şu ana kadar mahcup olmadık. Seneye bugüne geldiğimizde Denizlimizdeki 622 mahallede vatandaşlarımızın ayağı toza ve çamura basmayacak. Tüm mahallelerimizde eksik kalan, ihtiyaç olan yerler neresiyse bunu baştan aşağı yapacağız” diye konuştu.

 

“Denizli’nin her tarafı şantiye alanı”

 

Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi’nin projeleriyle Denizli’nin her tarafı şantiye alanı gibi olduğunu belirterek, “Denizli’de vatandaşlarımızın tek şikayeti var. Eskiden daha önce belediyeler çalışmıyor diye şikayet edilirdi. Şimdi çok çalışıyor diye şikayet ediliyor. Vatandaşlarımız haklı. Sabır göstererek bize büyük destek veriyorlar. Alt yapı önemli. Alt yapıdan sonra üst yapıyı da yapıp çalışmalarımızı bitireceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.