Başkan Zolan’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Başkan Zolan’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Cumhuriyetin 93’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,“Cumhuriyetimizin tüm değerlerine sahip çıkan yüce Türk milleti; kendi kaderini tayin etme ve bağımsızlık hakkından asla vazgeçmeyeceğini 15 T

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, Cumhuriyetin 93’üncü yılını heyecan, gurur ve coşkuyla kutladıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Binlerce yıl boyunca hürriyetinden ve bağımsızlığından asla vazgeçmeyen Türk milleti tarihinin en çetin mücadelesini 20’nci yüzyılın ilk çeyreğinde vermiştir. Özgür vatanına kast eden, dünyanın yenilmez gözüyle baktığı düşmanlarına karşı Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde topyekün bir mücadele veren kahraman ecdadımız; eşi benzeri olmayan bir destanla bu var oluş savaşını kazanmış, dünyadaki tüm mazlum milletlere umut olmuştur” dedi.

Başkan Zolan, “Cumhuriyetimizin tüm değerlerine sahip çıkan yüce Türk milleti; kendi kaderini tayin etme ve bağımsızlık hakkından asla vazgeçmeyeceğini 15 Temmuz’daki hain darbe kalkışmasında gösterdiği kahraman direnişle tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir. Şu asla unutulmamalıdır; Türk milleti asla bağımsızlığına gölge düşürmeyecek, canı pahasına vatanına, bayrağına sahip çıkmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin vatansever nesilleriyle ilelebet payidar kalacağını vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Bizlere Cumhuriyetimizi armağan eden başta Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; silah arkadaşlarına, Milli Mücadelemizin tüm kahramanlarına, şehitlerimize ve gazilerimize saygı, minnet ve şükranlarımı sunuyor, Cumhuriyet Bayramımızı en kalbi duygularımla kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.