Başkanı Osman Zolan'dan Taziye Mesajı

Başkanı Osman Zolan'dan Taziye Mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tunceli’de bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit düşen Denizlili Jandarma Uzman Çavuş Burhan Acar ve silah arkadaşı için taziye mesajı yayımladı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada ağır yaralanmasının ardından kaldırıldığı hastanede şehit düşen Denizlili Jandarma Uzman Çavuş Burhan Acar ve silah arkadaşı için taziye mesajı yayımladı. Türkiye Cumhuriyeti’nin vatanı ve milletiyle bölünmez bir bütün olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, yurt içinde ve sınır ötesinde ülkemizin varlığına ve birliğine kast eden tüm bölücü terör örgütleriyle kahramanca mücadele etmektedir” dedi.

Güvenlik güçlerinin kahramanca mücadeleleri sayesinde Türkiye’nin güvenli bir şekilde varlığını sürdürdüğünü vurgulayan Başkan Zolan, “Vatanı ve bayrağı için toprağa düşen hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmayacak; ülkemiz hain terör örgütleri ve onları kullanan dış mihraklarla mücadelesinde bağımsızlığına göz diken alçakları tek tek bertaraf edecektir” ifadelerini kullandı.

Türk milletinin bu vatan için gözünü kırpmadan kanını akıtan şehitlerini her zaman şükran ve minnetle andığını belirten Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Bin yıldır bu cennet vatanda hür ve huzurlu bir şekilde yaşayabilmemiz için canlarını feda eden şehitlerimiz, bu toprakları vatan kılan kahraman neferlerimizdir. Türk milletinin her ferdi, vatan uğruna icabında şehit olmaya hazırlıklıdır. Bu vesileyle Tunceli’de hainlerle girdiği çatışmada şehit düşen Denizlili hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Burhan Acar ve kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne, Denizlimize ve milletimize başsağlığı diliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.