Bozdağ Restorant İlk Sınavını Geçti...

Bozdağ Restorant İlk Sınavını Geçti...

Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi Öğretmenler Gününü Bozdağ Restorantta kutladı.

A+A-

24 Kasım Öğretmenler Gününü Tavas'ın yeni hizmete giren gözde restorantı Bozdağ Restorantta kutlayan Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi öğretmeleri özel bir gün geçirdiler.Lise müdürü Yüksel Marım okulun öğretmenlerine tek tek hediyeler vererek öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutladı.


Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi öğretmenler gününe Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'da katılarak öğretmenler gününü kutladı.

Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi Müdürü Dr.Yüksel Marım; 24 Kasım Öğretmenler gününü bir günde de olsa özel kutlamak istedik.Onun için Tavasımızda yeni hizmete giren Bozdağ Restoranta kutladık.Restorantın hizmetinden ve özellikle damak tadına verdikleri önemden dolayı kendilerini kutluyorum.Biz öğretmenleri fazlasıyla memnun ettiler....



Bozdağ Restorant işletmecisi Aşkın Çelik ise;Öğretmenlerimizin bu önemli ve özel günlerinde kendilerinin memnun olduklarını belirtmeleri bizim sınavı geçtiğimizi gösteriyor ki,bu sevincimizi katladı.Öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.Öğretmenlerimiz başımızın tacıdır,dedi.




 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.