Büyükşehir’den 800 Km Yola Asfalt

Büyükşehir’den 800 Km Yola Asfalt

Denizli genelinde yol yapımı ve ulaşımla ilgili seferberlik başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmasında da büyük bir mesafe aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında bu yıl yapılacak 800 km’lik

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı ulaşım yatırımları büyük bir hızla devam ederken, kent genelinde yapılması planlanan asfaltlama çalışmasında da sona gelindi. Vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesi için bu yıl başlatılan asfalt atağı kent merkezi ile birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında bulunan tüm ilçe ve bağlı mahallelerindeki yollarda gerçekleşti. Proje ile birçok ilçede çalışma gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri planlanan 800 kilometrelik soğuk asfalt döküm işini tamamlama aşamasına getirdi. Soğuk asfalt çalışmasının ardından ise sıcak asfalt çalışmalarının başlayacağı belirtildi.

Denizli bu güzellikleri hak ediyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli halkının yüksek standartlı modern bir ulaşım imkanına kavuşması için milyonlarca liralık yatırım yaptıklarını belirterek, soğuk asfalt olarak da bilinen sathi kaplama çalışmalarının tüm ilçelerde yapıldığını kaydetti. 121 Dev Proje ile 800 kilometre asfaltlama işlemi gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Zolan, ulaşıma büyük önem verdiklerini kaydetti. Başkan Osman Zolan, “121 Dev Proje içinde köprülü kavşaklardan, yol düzenlemelerine, alt ve üst geçitlerden asfaltlama işlemlerine kadar birçok hizmeti hayata geçiriyoruz. ‘Yol medeniyettir’ diyerek Denizlimizin uzak yakın her noktasını modern ulaşım imkanlarıyla buluşturacağız. Denizli bu güzellikleri hak ediyor” diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.