Çağrı Merkezi Açılışına Geliyor!

Çağrı Merkezi Açılışına Geliyor!

Denizli yarın (çarşamba), Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'yi ağırlayacak.

A+A-

İki bakan, resmi olmayan programlarına göre; Denizli Valiliği ve Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek. Ardından Aydın, Denizli, Muğla, Manisa ve İzmir’in elektrik dağıtımını üstlenen Bereket Enerji Grubu’na ait ADM- GDZ Çağrı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın, müşteri memnuniyetini artırmak ve istihdam yaratmak için büyük önem verdiği, elektrik dağıtım şirketlerinin kuracağı çağrı merkezlerinin ilki Denizli’de, Bereket Enerji Grubu tarafından açılacak. Denizli, Aydın, Muğla, İzmir ve Manisa’ya hizmet vermek üzere kurulan ADM-GDZ Çağrı Merkezi, 400 kişiye istihdam sağlayacak. Beş kente hizmet verecek Çağrı Merkezi’nin açılışını, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz birlikte yapacak.

ADM Elektrik Dağıtım, Aydın, Denizli ve Muğla’da 1.7 milyon aboneye, GDZ Elektrik Dağıtım ise İzmir ve Manisa’da 3 milyon aboneye elektrik sağlıyor. İki şirket yıllık toplamda 22.5 milyon megawatsaat elektrik dağıtımı yapıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.