Çivril - Kızılcasöğüt’e Modern Alt Yapı!

Çivril - Kızılcasöğüt’e Modern Alt Yapı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çivril’in Kızılcasöğüt Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı. Proje ile atıksu hattı olmayan Kızılcasöğüt Mahallesi’ne 40.000 metre kanalizasyon hattı döşenecek.

A+A-

Denizli’de 19 ilçenin tamamında hizmet vermeye devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çivril ilçesinin Kızılcasöğüt Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı. Atıksu hattı bulunmayan mahalleye modern anlamda bir kanalizasyon sistemi kurmak için harekete geçen Büyükşehir DESKİ, proje çalışmalarını tamamlamasının ardından imalat işlemlerine başladı. Kızılcasöğüt’e döşenecek modern alt yapı hamlesi kapsamında bölgeye toplamda 40.000 metre kanalizasyon hattının döşeneceği ifade edildi. Projenin tamamlanması ile Kızılcasöğüt Mahallesi sakinleri modern bir alt yapıya kavuşmuş olacak.

 

“Hak ettikleri hizmete kavuşacaklar”

Büyükşehir DESKİ’nin 19 ilçenin tamamında birçok proje yürüttüğünü kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Çivril ilçemizin merkez mahallelerinden biri olan Kızılcasöğüt’te kanalizasyon sistemi bulunmuyordu. Bölgeye modern standartlarda kanalizasyon hattı kurmak için 40 kilometrelik bir alt yapı çalışması başlattık. Kısa zamanda hayata geçireceğimiz projeyle Kızılcasöğüt sakinlerimiz hak ettikleri hizmete kavuşmuş olacak. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.