Damatlıkta,Asalet ve Rahatlık

Damatlıkta,Asalet ve Rahatlık

Damatlık düğün törenlerinde damadın; duruşunu ve bütün dikkati üzerine çeken gelinle uyumunu yansıtır.

A+A-

Özellikle son zamanlarda, damatlar da şıklıkları ve kendine özgü tarzlarıyla birbiri ile kıyaslanır hale geldiler. Elbette ki herkes bu özel günde kendisini doğru şekilde yansıtacak ürünleri bulmak için arayışa girer. Haklı olan bu arayış da kişiye göre belli özellikler öne çıksa da ortak olarak gözetilen taraflar vardır.

 

Asil Damatlar

Kalite ve konfor bu gün için bütün damatların aradığı özelliklerdendir. Gecenin en gözdelerinden olmak fazlaca sorumluluk gerektirse de bundan sıyrılıp anın büyüsünü yaşamak haklarıdır. Bu yüzden üzerine göre dikilmiş gibi olan bir kıyafetin rahatlığı ile; kendi tarzını yansıtan, ruh dünyasından izler taşıyan,  gösterişli bir kıyafetin verdiği asaleti giydiği damatlık da birleştirmek isterler.

 

Damat Ruhu

Geçmişe nazaran seçeneklerin artması kişilerin de kendisini gösterebilmesi için zemin hazırlar. Mevsimin durumuna, mekanın şartlarına, düğünün konseptine daha bunların dışında pek çok kritere göre; farklı renklerde, tarzda ve istenilen kalitede damatlıklar damatların zevklerini yansıtmayı bekliyorlar. Damatlılara http://www.damattween.com/ adresinden bakın.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.