Dazkırı Belediyesinde 24 Kasım Kutlaması

Dazkırı Belediyesinde 24 Kasım Kutlaması

24 Kasım Öğretmenler günü Dazkırı’da gündüz programı Dazkırı İmam Hatip Lisesi ve Dazkırı İmam Hatip Ortaokulu işbirliği ile ve akşam programı ise Belediyemiz tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

A+A-

Alkim İlkokulu Eğitim ve Kültür Salonunda düzenlenen gündüz programına Dazkırı Kaymakamı Yavuz ARSLAN, Belediye Başkanı İsmail TAYLAN, Garnizon Komutanı Fedat KAZMA daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


Program; Baş Öğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK ve aziz şehitlerimiz adına saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın söylenmesiyle başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat CEYLAN günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Coğrafya Öğretmeni Mehmet ZİYAN "Öğretmen" adlı şiiri okudu. Anadolu İmam Hatip Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Atilla ŞEN ve öğrencilerinin hazırladığı "15 Temmuz Şehitleri ve Şehit Öğretmenler" adlı oratoryonun sunumu yapıldı.


Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan ve ilçedeki öğretmenlerin seslendirmiş olduğu" Öğretmenler Mısra Okuyor" isimli videonun sunumu yapıldı. Kızılören Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Özge ÇINAR en genç öğretmen sıfatıyla konuşmasını yaptı.Bu ulvi göreve adım atmış öğretmenlerin yemin töreni Dazkırı Anadolu Lisesi Müdürü Ali KIPIR tarafından yaptırıldı.


Emekli öğretmenlerden Mehmet YILMAZ ve Ömer SARI’ya hizmet ve şeref belgesi takdim edildi. 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle düzenlenen öğrenciler arası resim, şiir ve anı dalında dereceye girenlerin ödüllerinin verilmesinin ardından program sona erdi.


Belediye tarafından düzenlenen Akşam Programı Dazkırı Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Akşam programı; Belediyece düzenlenen yemek ile başladı. Belediye Başkanı İsmail TAYLAN 24 Kasım Öğretmenler günü konuşmasını yaparak öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Konservatuar grubu tarafından seslendirilen şarkı ve türküler davetlileri coşturdu. Belediye Halkoyunları Ekibi halk oyunları gösterilerini sundular. Ara ara yapılan hediye çekilişleri davetlileri heyecanlandırdı. Keyifli geçen gecenin ardından program sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.