Denizli'de Dev Fuhuş Operasyonu

Denizli'de Dev Fuhuş Operasyonu

Denizli Emniyetine bağlı Ahlak masası ile Asayiş ekipleri sessiz sedasız fuhuş operasyonları düzenledi.

A+A-

Denizli Emniyetine bağlı Ahlak masası ile Asayiş ekipleri fuhuş operasyonları düzenledi. Bir süredir takibe aldığı ve vatandaşlardan gelen ihbarları değerlendiren emniyet güçleri çok sayıda kadın ve erkeği gözaltına aldı.  APARTA OPERASYON… İddiaya göre en son yapılan operasyon ise akıllara durgunluk verecek şekilde. Bir mesaj salonunda çalışıp ayrılan 4 kadın hakkında gelen ihbarı değerlendiren emniyet güçleri bir aparta gerçekleştirdiği operasyonda 4 kadın ve 4 erkeği fuhuş yaparken suçüstü yakaladı. Yine iddiaya göre, bir mesaj salonunda çalışan 4 kadın işten ayrıldıktan sonra o masaj salonunun müşteri listesini ele geçirdi. Düzgün bir şekilde çalışan masaj salonu müşterilerine mesaj atıp numara vererek ‘biz özel bir yerde mutlu sonlu masaj yapıyoruz’ diyen kadınlar her gün değişik noktalarda günlük apart kiralayarak müşterilerini oraya çağırıyordu. Mesaj adı altında da fuhuş yapılıyordu. Bu konuda gelen ihbarı değerlendiren emniyet güçleri kadınların bulunduğu adresi tespit etti ve operasyon düzenledi. Düzenlediği operasyonda ise 4 kadın ve 4 erkeği uygunsuz bir şekilde yakalayarak gözaltına aldı.

MASAJ SALONLARINA OPERASYON…

Denizli Emniyeti ayrıca takibe aldığı ve vatandaşların ihbar ettiği bazı masaj salonlarına da operasyon düzenledi. İddiaya göre masaj salonu adı altında açılan bu yerlerde fuhuş yapılıyordu. Gizli ve sessizlik içinde gerçekleşen bu operasyonlarda birçok kadın ve erkek gözaltına alındı. Masaj salonları da gerekli makamlara yapılan yazılı bildirim ile mühürlendi ve kapatıldı. MEKANLARA OPERASYON… Denizli Emniyeti yine istihbari ve ihbar sonucu Denizli’nin bazı noktalarında bulunan eğlence merkezlerine de operasyonlar düzenledi. Bu operasyonlarda yurt dışından gelen ve çalışma izni bulunmayan kadınlar ile erkekler gözaltına alındı. Bazı kadınlar ise yurt dışına geri gönderilirken bazıları için de adli süreç başlatıldı. DÜZGÜN İŞ YAPANLAR RAHATSIZ… Tüm bu yaşananlardan dolayı düzgün iş yapmaya çalışan masaj salonları işletmecileri de rahatsızlıklarını dile getirdi. Bu işi başka amaçla yapanlar yüzünden kendilerinin de zarar gördüğünü söyleyen işletme sahipleri sap ile samanın birbirinden ayrılmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

ÖZELLİKLE SESSİZ SEDASIZ YAPILIYOR…

Denizli Emniyetinin fuhuş operasyonlarını sessiz sedasız yapmasının sebebi ise halen takipte olan kişilerin kaçmaması olarak değerlendirildi. Denizli’nin huzurlu bir şehir olması için özel olarak kurulan ekiplerin bu konu hakkında yoğun bir şekilde çalıştığı ve hemen hemen her gün birkaç noktaya operasyon düzenlendiği de iddialar arasında yerini aldı. Gerçekleşen operasyonların sonrası basına bilgi verilmemesi de bu gizliliğe dayandırıldığı iddia edildi. Operasyon yapılan yerler ve kişiler hakkında ise isim verilmedi. Denizli Emniyetinin fuhuş operasyonlarına hız vermeden devam edeceği de iddialar arasında yerini aldı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.