Denizlimize ve Milletimize Başsağlığı Diliyorum

Denizlimize ve Milletimize Başsağlığı Diliyorum

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde düzenlenen hain saldırıda şehit düşen, Denizlili Uzman Çavuş Özkan Bilgiç ve silah arkadaşları için taziye mesajı yayımladı.

A+A-

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, ülke içinde ve dışında devletin ve milletin bölünmez bütünlüğüne kast eden hainlerle, canları pahasına mücadele ettiğini belirten Başkan Zolan, “FETÖ, PKK, DAEŞ, YPG hangi terör örgütü olursa olsun bu ülkenin birlik ve huzuruna kast eden hainler en ağır şekilde cevabını alıyor ve almaya da devam edecektir" dedi.

Bu ülke için canını veren kahramanların kanının asla yerde kalmayacağını, mutlaka hesabının sorulacağını vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Milletimiz şunu unutmasın ki; asıl mücadele, ülkemize karşı terör odaklarını maşa olarak kullanan bedbaht oluşumlarladır. Devlet olarak, bu maşaların üstesinden geldiğimiz gibi bu maşaları tutan ellere karşı da mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’nin devleti ve milletiyle yeni bir İstiklal Mücadelesi içinde olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, “Milletimiz, bu kutlu mücadelede canlarını ortaya koyan kahramanlarını minnetle anacaktır. Bu vesileyle Diyarbakır’ın Lice ilçesindeki hain saldırıda şehit olan hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Özkan Bilgiç ve silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne, Denizlimize ve milletimize başsağlığı diliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.