Fena Kapıştılar!

Fena Kapıştılar!

CHP İl Başkanı Teoman Sancar ile  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan arasında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye ait plazanın çevre düzenlemesinde belediye ekiplerinin  kullanılıp kullanılmadığı polemiği yaşanıyor.

A+A-

Sancar söz konusu işyerinin çevre düzenlemesinin belediye ekipleri tarafından yapıldığını savunurken. Belediye Başkanı Zolan düzenlemenin  kamuya ait alanda yapıldığını  belirterek ; “Keşke kendisi basın yolu ile bize çamur atmak yerine Belediyemizden çalışma hakkında doğru bilgileri alsaydı”dedi.

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

CHP İl Başkanı Teoman Sancar, Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye ait Denizli-İzmir Yolu’ndaki plazanın çevre düzenlemesini yaptığını iddia ederek  tepkisini  “Hakkımı helal etmiyorum” sözleri ile dile getirdi.

CHP İl Başkanı Teoman Sancar, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye ait İzmir Asfaltı üzerinde bulunan plaza inşaatının çevre düzenlemesinin Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapıldığını öne sürdü.

İddiası ile ilgili ilk değerlendirmeyi sosyal medya üzerinden yapan Sancar , ardından da plaza önünde yaptı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Osman Zolan’a seslenen  CHP İl Başkanı Teoman Sancar Okulların açılmasına az bir zaman kaldığını ancak Denizli’de yollar  perişan durumda. Alt yapılar bitmedi, her yer çukur dolu, sokaklar kapalı, sokaklar toz duman. Ancak siz büyükşehirin tüm imkanlarıyla Nihat Zeybekci’nin plazasının peyzajıyla uğraşıyorsunuz. Bu yaptığınız haksızlıktır, milletin vergisiyle yandaşa hizmettir. Ben hakkımı helal etmiyorum” dedi.

ÇAMUR SİYASETİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın, CHP İl Başkanı Teoman Sancar’ın iddialarına yanıtı sert oldu. Zolan iddiaların gerçekdışı olduğunu belirterek Sancar’ı çamur siyaseti yapmakla suçladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın imzasıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen açıklama şöyle: Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait iş makinelerinin Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin işyerinin çevre düzenlemesinde çalıştığı şeklinde yapılan açıklama hakkında kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Öncelikle belirtmek gerekir ki, CHP İl Başkanı sayın Teoman Sancar’ın kamuya ait imkanların Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci’nin özel işi için kullandırılması ile ilgili iddiaları tamamen asılsız ve mesnetsizdir. Denizli Büyükşehir Belediyesi ne kişilere özel bir uygulama yapar ne de Sayın Bakanımız böyle bir şeye tenezzül eder. Bu haksız suçlamalar tamamen çamur siyasetinin bir göstergesidir. Çalışma yapılan yer Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir yerdir ve Bakanımızın mülkiyetinde bulunan arazi sınırları içinde hiçbir çalışma yapılmamıştır. Bozburun Mahallesi ve çevresinde bir süre önce yapımına başladığımız ve ihalesini tamamladığımız 10 kavşak çalışmasından biri olan bu projemizle ilgili yapılan asılsız iddialar maalesef bizi derinden üzmüştür. Denizli Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunan ve toplam 10 kavşağı kapsayan projemiz tüm hızıyla devam ederken, bunlardan 4’ü bitirtilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Bunun yanında İzmir asfaltındaki 2 kavşak düzenlemesi daha devam etmektedir. Bu kavşakların bölge trafiğini nasıl rahatlattığı herkesin malumudur. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak CHP İl Başkanı sayın Teoman Sancar’ı bu açıklamasından dolayı kınıyoruz. Keşke kendisi basın yolu ile bize çamur atmak yerine Belediyemizden çalışma hakkında doğru bilgileri alsaydı. Şurası bilinmelidir ki, hangi haksız suçlama ile karşı karşıya kalsak da kentimizin dört bir yanında başlattığımız çalışmalar aralıksız sürecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu asılsız, çamur siyasetinin bir göstergesi olan mesnetsiz iddialar bizleri yıldıramayacak aksine daha azimle hizmetlerimize devam etmemize vesile olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.