FIFA 17 Demosu Oyun Severlere Sunuldu!

FIFA 17 Demosu Oyun Severlere Sunuldu!

FIFA 17 için yapılan resmi açıklama doğrultusunda oyunun demosu resmen sunuldu.

A+A-

Futbol oyunları arasında en çok ilgi çeken oyunlardan birisi FIFA 17 olurken, FIFA 17 için demo versiyon oyun severlere sunuldu. Bu konuda uzun zamandan beri önemli bir bekleyiş varken, FIFA 17 demosunun sunulması ile birlikte oyunu bekleyen kişiler de ilk defa oyunu oynama imkanı elde etti.

FIFA 17 demo versiyonu ile birlikte tam sürüme daha da yaklaşırken, yapılan tanıtımlarda 2 hafta sonra oyunun tam versiyonu ile oynanabileceği belirtildi.

FIFA 17 demo versiyonu şu anda farklı platformlarda da desteklenirken Xbox One, PS4, PS3, Xbox 360 ve PC’de oyun destekleniyor.

Oyun 8 GB Alan Kaplıyor!

FIFA 17 demo versiyonu için kullanıcıların cihazlarında 8 GB’lık bir alana sahip olması gerekirken, ilk günlerde demoya olan yoğun ilgi nedeniyle demo versiyonunun indirilmesi de yavaş hızlarda gerçekleşiyor. BU bakımdan kişilerin indirme işlemlerinin tamamlanması için uzun bir vakte ihtiyacı olabilir.

Demo versiyonunda 12 takım ile oyunu oynayabilmek mümkün olurken, kişiler oyun motorunu, oyuna eklenen yeni özellikleri ve yenilenen FIFA versiyonunu demo versiyonu ile deneme fırsatı elde edebiliyor. Özellikle oyuna eklenen ve The Journey olarak adlandırılan yeni oyun modu da FIFA 17 demoda yerini almış durumda.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.