Galaxy Note 8'e İlginç Bir Özellik Daha

Galaxy Note 8'e İlginç Bir Özellik Daha

Samsung, gelecekteki Galaxy Note 8'de göreceğimiz S Pen'lere ilginç bir özellik daha getirmeye hazırlanıyor.Böylece yeniliklerin arkasının kesilmeyeceğide belli oldu.

A+A-

Samsung'un phablet cihazlarının elbette en önemli taraflarından biri telefonlarla birlikte gelen S Pen'ler. Kullanıcılara telefonlarıyla etkileşime geçmelerinde birçok yeni yol sunan bu akıllı kalemler cihazların ekranında çizim yapmanızı, el yazınızdan yararlanmanızı sağlıyor. Her yeni Galaxy Note modeliyle giderek kendisini geliştiren S Pen'lerin gelecekte sahip olması beklenen bir özellik ise oldukça heyecan verici. Buna göre S Pen'ler yakında kullanıcılarla konuşmaya başlayabilir!

Patently Mobile'ın, Mart 2016'da dosyalandığını ortaya çıkardığı yeni bir patente göre S Pen'in üst tarafında bir hoparlör yerleştirilmesi bekleniyor.

Diğer yandan söz konusu patentte tam olarak açıklanmayan şey ise bu hoparlörün işlevinin ne olacağı... Şimdiden biraz tahmin yürütmek gerekecek olursa; olası kullanımlar arasında kalemle aldığınız notların hemen ardından size sesli olarak okunması ya da onu bir koltuğun altında kaybetmemeniz için gerektiğinde çalabilen bir alarm sesi yer alabilir.

Söz konusu dahili hoparlör ayrıca cihazın kendi hoparlörleriyle ortak bir biçimde var olabilirse akıllı telefondan çok daha etkili bir ses çıkması da mümkün olabilir.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.