GIF Dönemi Başlıyor!

GIF Dönemi Başlıyor!

Son dönemlerde hızlı güncellemeler alarak dikkatleri üzerine çeken Whatsapp için yeni bir güncelleme daha yapılacak.

A+A-

Yeni güncelleme ile birlitke uygulamanın GIF desteği sunacağı açıklanırken, bu güncelleme sonrasında artık kullanıcılar birbirine Whatsapp üzerinden GIF gönderebilecek. Mesajlaşmanın yanı sıra farklı dosya türlerinin paylaşılması Whatsapp üzerinden mümkün hale getirilirken, GIF desteğinin de verilecek olması bu konuda iyi bir uygulama deneyimi sunacak.

GIF Çok Popüler

Özellikle mesajlaşmalarda GIF’lerin yeri oldukça fazla olurken, Whatsapp için bu anlamda yapılacak iyileştirme konuşmaların çok daha eğlenceli bir şekilde yapılmasını sağlayacak. Üstelik Samsung S-Pen gibi donanımlara sahip kullanıcılar tasarlayacakları GIF’leri bile direk gönderme imkanına sahip. Bu bakımdan Whatsapp güncellemesi ile birlikte aynı zamanda güncelleştirilmiş bir GIF deneyimi de yaşanabilecek

Rootlu Cihazlarda Kullanılıyordu

Öğrenilen bilgilere göre Whatsapp’ın bu özelliği root yapılan cihazlarda kullanılabiliyor. Fakat root teknik bilgiler içeren bir işlem olduğundan dolayı uygulamanın resmi bir şekilde güncelleme alarak sunulmasının ardından bu Whatsapp özelliğini kullanmak mümkün olabilecek. Şu an için yeni bir Whatsapp güncellemesinin ne zaman geleceği bilinmese de önümüzdeki günlerde bu konuda resmi açıklamaların yapılması bekleniyor. Bu sayede kullanıcılar oldukça iyi bir Whatsapp kullanımı elde edebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.