Herkese Eşit Muamele Yapın Beyler!

Herkese Eşit Muamele Yapın Beyler!

Geleceğimizin teminatı siz kıymetli öğrencilerimizin alın teriyle hazırlandıkları sınavlarda kopyaların hazırlanarak belirli gruplara servis edilmesine karşı olduğumuzu yıllardır vurguluyoruz.

A+A-

2016 - 2017 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması ile ilgili bir basın açıklaması yapan MHP Buldan İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul,yine zehir zemberek açıklamalarda bulundu...

Saygıdeğer Öğretmenlerimiz,Yarınlarımızın teminatı Öğrencilerimiz, Değerli Velilerimiz ve Değerli Buldan Halkı 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının bugün başlaması münasebetiyle yayınlamış olduğumuz bu bildiriyle,

1- Eğitim sistemimiz ve kadrolarında yapılan keyfi değişikliklere, adaletsiz yönetimlere, adam kayırmalara, liyakatsiz, yandaş kişilerin hak etmediği mevkilere getirilmesine,

Mili ve manevi değerlerin, Atatürk İlke ve İnkılaplarının geri plana itilerek yapılan müfredat programlarına,

Geleceğimizin teminatı siz kıymetli öğrencilerimizin alın teriyle hazırlandıkları sınavlarda kopyaların hazırlanarak belirli gruplara servis edilmesine karşı olduğumuzu yıllardır vurguluyoruz.

2- FETÖ/PDY mensubiyeti nedeniyle önce açığa alınan sonra memuriyetten ihraç edilen tavra karşı PKK ile ilişiği tespit edilen öğretmenlerin sadece açığa alınmaları, memuriyetten ihraç edilmemeleri kamu vicdanını yaralamış ve toplumda infial yaratmıştır. Hükümetin terör örgütlerine karşı bu iki farklı yaklaşımını uygun görmüyoruz ve kınıyoruz. Terör örgütü her yerde terör örgütüdür. Hepsine aynı tavrın sergilenmesini istiyoruz.

PKK ile ilişiği tespit edilen ( Kobani Yürüyüşü ) sözde öğretmenlerin tüm hainliklerine rağmen aklanmaları yönünde belge aramaya yönelik basın açıklaması yapan CHP milletvekilleri ( Zeynep ALTIOK ve Veli AĞBABA ) ile bu milletvekilleri hakkında hiçbir işlem yapmayan CHP Genel Merkezini kınıyoruz.

 

Tüm bu yaşanan olumsuzluk ve şaibelere rağmen Ulu Önder Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmamız için eğitimin önemi son derece büyüktür.

Geleceğimizin mimarları olan siz öğretmenlerimizden beklentimiz asil Türk milletinin milli, manevi, ahlaki ve tarihi değerlerini koruyan, Atatürk İlke ve İnkılaplarına kayıtsız ve şartsız bağlı; ailesini, vatanını ve milletini seven, daima yücelten çalışkan bireyler yetiştirmenizdir.

Yarının Büyük Türkiye’sinin genç dimağları olan siz asil Türk evlatları, gelecek güzel yarınlara olan inancımız sizlerin çalışkanlığı ve başarılarına bağlıdır. Her ne kadar içinde bulunduğunuz eğitim sisteminde çarpıklıklar olsa da, haklarınız yense dahi yarınlara olan inancınızı asla yitirmeyin. Yılmayın, yıkılmayın, başarın, başarın, başarın!

Bu vesileyle 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının yüce Türk milletine hayırlar getirmesini temenni eder, tüm eğitim camiamıza başarılar dileriz.

 

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

MHP BULDAN İLÇE TEŞKİLATI

İlçe Bşk. Mehmet TUĞRUL

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.