İnsanımızın Memnuniyeti Herşeyin Üstündedir

İnsanımızın Memnuniyeti Herşeyin Üstündedir

Merkezefendi Belediyesi’nin 1 Eylül tarihinden itibaren hizmete sunduğu çağrı merkezinde, gündüzden geceye her gün yüzlerce Merkezefendilinin istek ve önerileri cevap buluyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendililerin memnuniy

A+A-

Merkezefendi Belediyesi, sürdürdüğü kaliteli hizmet anlayışını ileriye taşımak için yeni bir çalışmasını başlattı. Bu çerçevede, kurulan çağrı merkezi 1 Eylül tarihi itibariyle Merkezefendililerin hizmete sunuldu. Her gün 444 86 62 numaralı telefonu arayan yüzlerce Merkezefendilinin çevre temizliğinden fen işlerine ve zabıtaya kadar birçok talebine cevap verilerek çözüm bulunuyor.  Çağrı merkezine günde ortalama 700 telefon geliyor. Gelen bu telefonlardaki taleplerin ve önerilerin tamamına cevap verilerek çözüme kavuşturuluyor.

 

Merkezefendi Belediyesi çağrı merkezi her türlü acil duruma da hazırlıklı bir şekilde faaliyet gösteriyor.  Öyle ki vatandaşların diğer kamu kurumlarıyla ilgili yaptığı aramalarda da çağrı merkezi, kurumlarla irtibata geçerek vatandaşların taleplerine anında cevap veriyor. 

Aynı zamanda çağrı merkezinden sağlanan aramalarla Merkezefendi Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler ve yaptığı çalışmalar hakkında Merkezefendililer bilgilendirilebiliyor. Sürekli olarak yapılan hizmet içi eğitimlerle de çağrı merkezi görevlileri kendi bilgilerini güncelliyor. 

 

“İNSANIMIZIN MEMNUNİYETİ HERŞEYİN ÜSTÜNDE”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak sosyal ve kültürel belediyecilik noktasında marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bütün bu kültürel projelerimizin yanında yapısal projelerimizde var. Hepsinin ötesinde bizler memnuniyet üretmek için çalışıyoruz. İnsanımızın memnuniyeti her şeyin üzerinde bulunuyor. Merkezefendi Belediyemiz ile vatandaşlarımızın kurumsal iletişim içi çağrı merkezimizi faaliyete aldık. Vatandaşlarımız 444 86 62 numaralı telefonumuzdan bizlere ulaşabiliyorlar” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.