Karakoyunlu’ya Kardeş Desteği!

Karakoyunlu’ya Kardeş Desteği!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kardeş belediyesi Karakoyunlu’ya minibüs hibe etti.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin kararı ile alınan minibüs Karakoyunlu Belediye Başkanı Kurban Kaya’ya teslim edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Kardeşliğimiz devam edecek. Biz Türkiye’nin doğusu, batısı, kuzeyi ve güneyiyle biriz ve beraberiz” dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan Iğdır’ın Karakoyunlu İlçe Belediyesine hibe ettiği minibüs törenle teslim edildi. Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz haziran ayında oybirliği ile aldığı kararın ardından alınan minibüsün teslim törenine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Karakoyunlu Belediye Başkanı Kurban Kaya, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve davetiler katıldı. Karakoyunlu Belediye Başkanı Kaya, “Denizli ile Karakoyunlu’nun kardeş belediye olduklarını ifade ederek, “Kardeşliğimizin başta Denizli ve Karakoyunlu olmak üzere ülkenize hayırlar getirmesini diliyorum. Desteklerinden dolayı Denizli Büyükşehir Belediyemize ve Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

“Kardeşliğimizin pekişmesini istedik”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan ise, “Güzel Iğdırımızın güzel ilçesi Karakoyunlu’ya gidip, ziyaret etme imkanımız oldu. Orada Başkanımızı ve hemşehrilerimizi tanımanın mutluluğunu yaşadık. Iğdır ülkemizin cennet köşelerinden biri, üç ülkeye sınırı olan en uçtaki ilimiz. Karakoyunlu ilçemiz devletini, milletini seven; vatanına, bayrağına sahip çıkan güzel insanların olduğu bir yer. Bu noktada kardeşliğimizin pekişmesi, dayanışma içinde olmak ve destek vermek istedik. Başkanımızı ziyaret ettiğimde böyle bir aracın ihtiyaç olduğunu söyledi. Mümkünse böyle bir aracın verilmesi konusunda bir talebi oldu. Biz de meclisimizde oybirliği ile aldığımız kararla aracımızı aldık. Sağ olsun başkanımız da iade-i ziyaret yapmış oldu. Aracı da burada teslim ediyoruz. İnşallah kazasız belasız güzel günlerde kullanmalarını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

“Destek vermeye devam edeceğiz”

 

Birlik ve kardeşliğin önemine dikkat çeken Başkan Zolan, “Kardeşliğimiz devam edecek. Biz Türkiye’nin doğusu, batısı, kuzeyi ve güneyiyle biriz ve beraberiz. 15 Temmuz akşamı gösterdi ki; içerideki maşalar ve dışarıdaki işbirlikçileri, birliğimizi bozmak üzere birçok senaryo yazıyorlar. Biz de buna karşı kardeşliğimizi pekiştireceğiz. Bizler Karakoyun halkını ve Başkanımızı çok sevdik. Orada dostlarımız, kardeşlerimiz var. İnşallah bu ziyaretler sürecek, ihtiyaç olan hususlarda birbirimize destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Başkan Zolan, Karakoyunlu Belediye Başkanı Kaya’ya minibüsün alınması için Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin aldığı kararı verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.