Koncuk,Teröre Lanet Okudu

Koncuk,Teröre Lanet Okudu

“ Terör karanlık yüzünü bu kez Gaziantep'te gösterdi. Bir sokak düğününü kana bulayan caniler, 54 vatandaşımızı katlederken, 73 vatandaşımız ise yaralandı. „

A+A-

Gaziantep'te yaşanan hain saldırıyı lanetleyen Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diledi.

 Genel Başkan Koncuk;

 Hain terör bu kez çirkin yüzünü Gaziantep'te göstermiş, akla hayale gelmeyecek bir şekilde düğün evinin tam ortasında patlatılan bombayla 30 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 94 vatandaşımız ise yaralanmıştır.

 Ülkemizin son dönemde çok ağır bir saldırı altında olduğunu görmek için kahin olmaya gerek yoktur.

 Anadolu coğrafyasını bölüp parçalamak ve bizleri bir Irak, bir Suriye konumuna düşürmek isteyenler kanlı planlarını uygulamaya koymuşlardır.

 Türk milletinin birlik ve beraberliğine yönelik bu saldırılara verilecek en iyi cevap safları bugün her zamankinden daha sıkı tutmaktır. Ülkemizde bir iç savaş planlayan ve bizleri birbirimize düşürmek için kanlı planlarını hayata geçirmeye çalışanlara karşı verilecek en iyi cevap birbirimize bugün dünden daha çok sahip çıkmak ve birlik olmaktır.

 Bu birlik ve beraberlikle, Türk milleti üzerinde tezgahlanan tüm kirli planları bozacak, ülkemizin ve milletimizin bekasını koruyacaktır.

 Bilinmelidir ki, bu milletin birliği ve dirliğini bozmaya hainlerin gücü yetmeyecek, birliğimizi kimse bozamayacaktır. Bu saldırılar milli birlik ve beraberliğimizi, mücadele direncimizi yok etmeye yöneliktir. Birileri Türk Milletine kefen biçmeye ahdetmiştir. Bu ihanet odaklarını asla sevindirmeyecek, milli birlik ve beraberliğimize sonuna kadar sahip çıkacağız.

 Türkiye Kamu-Sen camiası olarak, Gaziantep'te yaşanan bu hain saldırıyı lanetliyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar, necip Türk milletine baş sağlığı dileklerimi sunuyorum. Yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.