Memleketimin Takımını Şampiyon Yapmaya Geldim

Memleketimin Takımını Şampiyon Yapmaya Geldim

Türk futbolunun yakından tanıdığı isimlerden olan 35 yaşındaki tecrübeli stoper Hasan Demir, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Çal Belediyespor ile anlaştı.

A+A-

Türk futbolunun yakından tanıdığı isimlerden olan 35 yaşındaki tecrübeli stoper Hasan Demir, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Çal Belediyespor ile anlaştı. Denizli Telekom’da futbola başlayan, 17 yaşında iken Sidespor’da profesyonel olduktan sonra uzun yıllar eski adıyla Denizli Büyükşehir Belediyespor olan Denizli Futbol Akademi’de top koşturan ve Giresunspor, Denizlispor, Nazilli Belediyespor, TKİ Tavşanlı Linyitspor forması giyen tecrübeli isim, geçen sezon Kemerspor’un başarısı için ter döktü.

“MEMLEKETİMİN TAKIMINI ŞAMPİYON YAPMAYA GELDİM” Çal Garası’nın flaş transferi olan Hasan Demir, “Babam Kaklık, annem Çallı. Dolayısıyla Çal benim memleketim sayılır. Memleketimin takımını şampiyon yapmaya geldim. Tecrübeli ve genç isimlerle harmanlanan ve kaliteli bir kadro kuran Çal Belediyespor’un sezon sonunda şampiyon olup, 3.Lig’e çıkacağına inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.