Merkezefendi Belediyesinden Vatandaşa Kolaylık

Merkezefendi Belediyesinden Vatandaşa Kolaylık

Merkezefendi Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre emlak vergisi, ilan ve reklam vergisi, çevre temizlik vergisi borcu gibi kamuya borcu olanlar, 31 Ekim 2016 tarihine kadar başvuru yaparak borçlarını yapılandırabilecek.

A+A-

19.08.2016 tarihli 29806 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 6736 sayılı ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun’ yürürlüğe girdi. Merkezefendi Belediyesi’nden emlak vergisi, ilan ve reklam vergisi, çevre temizlik vergi borcu olanlara da müjde geldi. O müjdeyle borçlu vatandaşların Merkezefendi Belediyesi’ne 31 Ekim 2016 tarihine kadar başvuru yaparak borçlarını yapılandırabileceği duyuruldu. Ancak 6736 sayılı yasa ile yeniden yapılandırmaya konu olacak alacakların vadesi 30 Haziran 2016 tarihi esas alınarak belirlendi.

FAİZLER SİLİNİYOR KREDİ KARTI İMKANI SUNULUYOR

Bir müjde niteliği taşıyan kanun ile aynı zamanda vergi borçlarına ait gecikme faizi, gecikme zammı ve vergi cezalarının tamamı kaldırılıyor. Ayrıca Merkezefendi Belediyesi vatandaşlara ödemelerde de kredi kartı ile 36 ay taksit imkânı sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.