Merkezefendi'de Son Ödeme...

Merkezefendi'de Son Ödeme...

Merkezefendi Belediyesi veznelerinden 2016 yılı emlak, çevre ve temizlik vergileri 2. taksit ödemeleri alınmaya devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre 2. Taksitlerin son ödeme tarihi 30 Kasım 2016 olarak belirlendiği kaydedildi

A+A-

Merkezefendi Belediyesi, emlak vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin taksiti için vatandaşlara uyarıda bulundu. Bu çerçevede yapılan açıklamada 2016 yılı emlak, çevre ve temizlik vergilerinin 2. taksit ödemeleri Merkezefendi Belediyesi veznelerinde alınmaya devam edildiği duyuruldu. Vatandaşların yapacağı ödemelerde veznelere başvuracağı gibi internet üzerinden ve PTT ile Halk Bankası’nın tüm şubelerinden ödeme yapılabileceği açıklandı. Aynı zamanda www.merkezefendi.bel.tr resmi internet adresinden ve belediye veznelerinden yapılacak olan ödemelerde de vatandaşlara kredi kartıyla ödeme imkânı sunuluyor.

 

GEÇMİŞ DÖNEM BORÇLARINDA YAPILANDIRMA MÜJDESİ

Yine Merkezefendi Belediyesi’nden yapılan açıklamada belediyeye ait geçmiş dönem borçları 25 Kasım 2016 tarihine kadar yapılandırılabileceğini kaydedildi. Yapılandırmanın 1. taksitleri için son ödeme tarihinin 30 Kasım 2016 olduğu duyuruldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.