Merkezefendi Parklarıyla Renkleniyor!

Merkezefendi Parklarıyla Renkleniyor!

Merkezefendi artık parklarıyla da renklenecek. Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye 19 adet park alanı daha kazandırılıyor.

A+A-

Merkezefendi artık parklarıyla da renklenecek. Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye 19 adet park alanı daha kazandırılıyor. Yeni yapılan 19 parkla beraber ilçede bulunan 20 adet parkın daha düzenlemesi gerçekleştiriliyor. Böylece toplamda 39 parkla birlikte Merkezefendi ilçesinin yeşil alanı 20 bin metre kare daha artıyor.

Merkezefendi Belediyesi, ilçede çalışmalarını sürdürüyor. Belediye tarafından ilçeye yeni yollar, kaldırımlar, parklar, sportif faaliyet alanları gibi birçok proje kazandırılmaya devam ediyor. Bu çerçevede Merkezefendi Belediyesi, ilçeye 19 adet daha park yapıyor. Yeni yapılan parklarda Merkezefendililerin güzel vakit geçirebilmeleri ve sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için yürüyüş yolları, jimnastik aletleri ve oyuncak grupları yer alıyor. Rengârenk süslenen parklar, Merkezefendi’nin görünümünü zenginleştirecek.

20 BİN METRE KARE YEŞİL ALAN

19 parkla beraber ilçede bulunan 20 adet parkında düzenlemesi yapılıyor. Böylece toplamda 39 parkla birlikte Merkezefendi ilçesinin yeşil alanı 20 bin metre kare daha arttığı kaydedildi.

“İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçenin yapılan yeni parklarla beraber güzel bir görünüme kavuşacağını söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemizde çalışmalarımız sürüyor. Yeni yollar açıyor, kaldırımlar döşüyor, asfalt çalışmaları yapıyoruz. Yine bununla beraber ilçemizdeki parklarda da düzenlemeler yapıyoruz. Şimdiler de yeni parklarımız var. 19 adet parkımızı ilçemize kazandırıyoruz. Rengârenk süslenen parklarımız Merkezefendili hemşerilerimizin hizmetine giriyor. Merkezefendili hemşerilerimiz bu parklarda güzel vakit geçirebilecek. Hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.