Merkezefendililer Bu Tarihlere Dikkat!

Merkezefendililer Bu Tarihlere Dikkat!

Merkezefendi Belediyesi veznelerinden 2016 yılı emlak, çevre ve temizlik vergileri 2. taksit ödemeleri alınmaya devam ederken ödemeler için yapılandırma tarihinin 25 Kasım, son ödeme tarihinin ise 30 Kasım 2016 olduğu duyuruldu. 26-27 Kasım tarihlerinde

A+A-

Ödemelerde Vakit Doluyor!

Merkezefendi Belediyesi tarafından emlak vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin taksiti için vatandaşlara bir hatırlatma yapıldı. Buna göre 2016 yılı emlak, çevre ve temizlik vergileri 2. taksit ödemeleri Merkezefendi Belediyesi veznelerinden alınmaya devam edildiği duyuruldu. Ödemeler için yapılandırma tarihinin 25 Kasım, son ödeme tarihinin ise 30 Kasım 2016 olduğu bildirildi. 

ÖDEMELERDE VATANDAŞLAR NEREYE BAŞVURACAK?

Vatandaşların yapacağı ödemelerde veznelere başvuracağı gibi Merkezefendi Belediyesi’nin 29 Ekim Bulvarı’ndaki ek hizmet binasından, internet üzerinden ve PTT ile Halk Bankası’nın tüm şubelerinden ödeme yapılabileceği kaydedildi. Aynı zamanda www.merkezefendi.bel.tr resmi internet adresinden ve belediye veznelerinden yapılacak olan ödemelerde de vatandaşlara kredi kartıyla ödeme imkânı sunulduğu belirtildi.

HAFTA SONU VEZNELER AÇIK OLACAK

Vatandaşların ödemelerinde kolaylık sağlanması adına Merkezefendi Belediyesi’nin vezneleri de hafta sonunda açık olacak. Vatandaşlar ödemelerini 26-27 Kasım tarihlerinde de saat 09.30 ila 16.30 arasında gerçekleştirebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.