MHP İle CHP Çameli'de Törenlere Katılmadı

MHP İle CHP Çameli'de Törenlere Katılmadı

30 Ağustos Zafer Bayramının 94 yıldönümü Çameli'de Çoşku İle Kutlandı.

A+A-

Saat 09:00'da Atatürk anıtına Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı tarafından çelenk konuldu,.Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak göndere bayrak çekildi.

Vatandaşlardan Tepki Geldi

30 Ağustos Zafer Bayramı, Çameli'de coşku ile kutlanırken, Chp ve Mhp İlçe Teşkilatı törene katılmadı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılmayan Chp ve Mhp İlçe teşkilatı ve yönetimlerinin katılmaması tören alanında vatandaşların tepkisini çekti.Özllikle bazı vatandaşların hani bunların 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu iptal diye yaygara koparanlar İlçedeki 30 Ağustos zafer bayramı programlarına neden katılmadığını ve bunlar ne Milliyetçi nede Atatürkçü diye sitem ederek tepkilerini gösterdiler.

Düzenlenen törene Çameli Kaymakamı Şeref ALBAYRAK , İlçe Garnizon Komutanı J.Asb.Kd.Bçvş Kamil Kuyucu, Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN , Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju GÖKÖZ ,Çameli İlçe Eğitim Müdürü Murat UZUN , Daire ve Kurum Amirleri, Sivil toplum temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.,, gaziler, şehit aileleri ,daire ve kurum amirleriyle vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Çameli Garnizon Komutanı J.Asb.Kd.Bçvş Kamil Kuyucu Konuşmasında Sayın Kaymakamım, Belediye Başkanım, değerli konuklar ve kıymetli Silah arkadaşlarım. Bu gün asil Türk milleti ve onun bağrından çıkan kahraman Türk ordusunun en şanlı zaferlerinden biri olan 30 Ağustos zaferinin 94. üncü yıl dönümüdür..Şanlı zaferin 94. üncü yıl dönümü, Türk milletine ve onun bağrından çıkan kahraman ordusuna kutlu olsun dedi.

Program daha sonra Çameli Kaymakamlığında tebrik töreni düzenlendi. Burada Çameli Kaymakamı Şeref ALBAYRAK, Garnizon Komutanı J.Asb.Kd.Bçvş Kamil Kuyucu Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN ve ilçe Protokolü tebrikleri kabul etti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.