Pamukkale'de 2.Tur Maçlar Tamamladı

Pamukkale'de 2.Tur Maçlar Tamamladı

Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası”nın 2. Tur maçları tamamlandı. 11 takım üçüncü tura çıkma başarısını gösterdiği şölende heyecan 28 Kasım’daki 3. Tur maçlarıyla devam edecek

A+A-

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği halı saha futbol turnuvasında heyecan sürüyor. 35 mahalleden 43 takımın katılımı ile oynanan “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda ikinci tur maçları tamamlandı. Pazartesi günü oynanan maçlar sonunda Gözlerspor, Kaplanlarspor, Kervansaray FC ve Develi FC tur atlarken, Çarşamba günü ise Cankurtaranspor, Yeniköyspor, Goncalı Avşar Gençlik ve Çerkez Mahallesi Akköyspor 3. Tura yükselmişti.

 

SON 3 TAKIM BELLİ OLDU

 

İkinci turun son gün maçlarında ise heyecan oldukça yüksekti. Kale sahasında oynanan maçlarda Atalar Muhallebiyespor Anafartalar Altınayaklarspor’u 7-3 yenerek tur atlama başarısını gösterdi. Günün ikinci maçında ise Karahayıtspor gol düellosu şeklinde geçen maçta Dokuzkavaklar Reyhanispor’u 6-5 yenerek 3. Tura adını yazdıran bir diğer takım oldu. Günün son maçında ise Pamukkale FC Kayıhan Teknikspor’u net bir skorla 10-0 yenerek tur atlayan takım oldu.

 

3. TUR MAÇLARI 28 KASIM’DA

 

Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası’nda 3. tur maçları 28 Kasım Pazartesi günü oynanacak. Eleme usulü yapılacak olan maçlara Irlıganlı ve Akhan sahaları ev sahipliği yapacak. Irlıganlı’da saat 20.00’de Gözlerspor ile Kaplanlarspor takımları mücadele edecek. Saat 21.00’de ise Kervansaray FC ile Develi FC karşılaşacak. Aynı sahadaki 3. maçta ise saat 22.00’de Atalar Muhallebiyespor – Karahayıtspor maçı yapılacak. Akhan sahasında da saat 20.00’de Yeniköy- Çerkez Mahallesi Akköyspor ve 21.00’de de Goncalı Avşar Gençlik – Cankurtaranspor maçları yapılacak. Pamukkale FC takımının fikstür gereği maç yapmadan tur atlayacağı şölende yarıfinal maçları 2 Aralık’ta yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.