Pamukkale'de Muhteşem Kapanış

Pamukkale'de Muhteşem Kapanış

Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nün organize ettiği “Pamukkale Kupası Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası” sona erdi. 5 takımın katılımı ile gerçekleşen turnuva sonunda tüm takımlara madalya ve kupaları verildi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürle

A+A-

 “Pamukkale Kupası Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası” ülkenin farklı bölgelerinden 5 kulübün katılımı ile yapıldı. Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nün önderliğinde gerçekleşen ve Pamukkale Belediyesi ile Özel Nobel Tıp Merkezi’nin sponsorluğunda organize edilen “Pamukkale Kupası Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası”na Hasan Güngör Spor Salonu ev sahipliği yaptı.  Turnuvaya Pamukkale Beldiyespor Kulübü’nün tekerlekli sandalye basketbol takımının yanı sıra Eskişehir Engelliler Spor Kulübü, Aydın Engelliler Spor Kulübü, İskenderun Atletik Gençlik ve Spor Kulübü ve Sorgun Engelliler Spor Kulübü’nün sporcuları katıldı.

DOSTCA MÜCADELELER OLDU

Tek devreli lig usulüne göre yapılan ve 3 gün süren “Pamukkale Kupası Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası”nda mutlu sona 8 puanla Aydın Engelliler Spor Kulübü ulaşırken, İskenderun Atletik Gençlik ve Spor Kulübü 7 puanla ikinci, Eskişehir Engelliler Spor Kulübü 6 puanla üçüncü, Pamukkale Beldiyespor Kulübü 5 puanla dördüncü ve Yozgat Sorgun Engelliler Spor Kulübü 4 puanla beşinciliği elde etti. Turnuvada yer alan tüm sporculara madalya, tüm takımlara da kupaları düzenlenen törenle verildi. Törene Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Asbaşkanı Nejat Yeniatakan, Bedensel Engelliler Federasyonu Merkez Hakem Komitesi Başkanı Eyüp Sabri Çiçek turnuvanın ana sponsoru Nobel Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Sehil, Pamukkale Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları, kulüp yöneticileri ve sporseverler katıldı.

 

ÖDÜLLER TÖRENLE VERİLDİ

 

“Pamukkale Kupası Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası”nda beşinci olan Yozgat Sorgun Engelliler Spor Kulübü’nün kupa ve madalyalarını  Bedensel Engelliler Federasyonu Merkez Hakem Komitesi Başkanı Eyüp Sabri Çiçek verirken, dördüncü olan Pamukkale Belediyespor Kulübü’nün kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu verdi. Turnuvanın üçüncülüğü kazanan Eskişehir Engelliler Spor Kulübü’nün ödüllerini Nobel Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Turgay Sehil verirken, turnuvanın ikincisi İskenderun Atletik Gençlik ve Spor Kulübü’nün ödülleri Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin tarafından teslim edildi. Pamukkale Kupası’nda şampiyon olan Aydın Bedensel Engelliler Spor Kulübü’nün madalyalarını Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin takarken kupayı Başkan Gürlesin ile birlikte Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Asbaşkanı Nejat Yeniatakan teslim etti. Yeniatakan, katkılarından dolayı Başkan Gürlesin’e teşekkür plaketi verdi.

 

“SENEYE TEKRARLAMAK İSTİYORUZ”

Ödül töreninde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu 3 gündür Denizli’nin önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptığını belirterek, “Sporun kaynaştırıcı yönünü burada gördük. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.  Nobel Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Turgay Sehil ise Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcuları Denizli’de ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını anımsatarak, “Bu turnuvanın gelecek sen de tekrarlanması için biz hazırız” diye konuştu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise Pamukkale Belediyesi’nin farkını bu etkinle bir kez daha ortaya koyduğunu belirterek, “Ülkenin farklı bölgelerinden gelen takımlarla yapılan turnuva amacına ulaştı. 3 gündür verilen mücadele alkışa değerdi. Biz Pamukkale Belediyesi olarak ilkini yaptığımız turnuvayı gelecek sene bu kez uluslararası olarak yapılması için çalışacağız. Biz belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Engelli sporcularımızın yanında olduğumuzu da kulübümüzün ilk faal branşını engelli basketbol takımı kurarak gösterdik. Katılan ve emek veren herkese teşekkür ederim. Ayrıca ana sponsorumuz Nobel Tıp Merkezi’ne de teşekkür ederim” dedi. Ödül töreninde son olarak müsabakalarda görev yapan hakemlere protokol tarafından madalyaları verildi. Konuşmaların ardından günün anısına  fotoğraf çekildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.