Pamukoğlu Kızılkaya’yı Rezil Etti

Pamukoğlu Kızılkaya’yı Rezil Etti

Osman Pamukoğlu’ndan o sözleri için Muhsin Kızılkaya’ya çok sert tepki! “Bu şahıs parayı nereden oluyor?” Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu,...

A+A-

Osman Pamukoğlu’ndan o sözleri için Muhsin Kızılkaya’ya çok sert tepki!

“Bu şahıs parayı nereden buluyor?”

Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu,Osman Pamukoğlu, “Askerler ölmek için maaş alıyor” diyen eski AKP milletvekili ve Habertürk yazarı Muhsin Kızılkaya’ya yine Habertürk ekranından çok sert cevap verdi. Pamukoğlu, ” Bu şu anda zaten travma geçiren Türk ordusuna, bu kadar kayıba uğramış, güneydoğuda çarpışan çocukların morallerini sıfıra indiriyorsun. Bunun verdiği zararı düşman veremez. PKK veremez bu zararı, ağzından çıkan lafları kulakları duysun” dedi. “Pamukoğlu,  Bu hiç ölme tehlikesi olmayan ve bu kadar para alan bunlar neci? Bunlar parayı nereden alıyor?” diye sordu.

Kızılkaya ne demişti?

1 Kasım seçimlerinde aday gösterilemeyen eski AKP Milletvekili, Habertürk yazarı Muhsin Kızılkaya, “Askerlerin görevi hayatını vermek, bunun için maaş alıyorlar, bana ekstra bir iyilik yapmıyorlar” sözleri büyük tepki çekmişti. Kızılkaya, daha sonra bir açıklama yaparak özür diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.