Paralar Ayakkabı Kutusunda

Paralar Ayakkabı Kutusunda

Denizli'de, FETÖ Soruşturması kapsamında bir memurun evinde yapılan aramada 989 bin 658 dolar, 50 bin 550 Euro bulundu. Paraların yanında ise kriptolu şiir çıktı.

A+A-

Denizli'de, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında bir memurun evinde yapılan aramada 989 bin 658 dolar bulundu.

PARALARIN BİR KISMI AYAKKABI KUTUSUNDA ÇIKTI

15 Temmuz'da Türk milletinin büyük direnişi karşısında hüsrana uğrayan FETÖ'cülerin 17-25 Aralık kumpasında kullandıkları en büyük yalan olan 'ayakkabı kutusundaki paralar' dönüp kendilerini vurdu. Denizli'deki memurun evinde bulunan paraların bir kısmını ayakkabı kutusunda sakladığı ortaya çıktı.Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bir memurun evinde yapılan aramada 989 bin 658 dolar, 50 bin 550 Euro bulunduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

 

PARALARIN YANINDA KRİPTOLU ŞİİR BULUNDU

Paraların yanında ise şiirin yer alması ise dikka çekti. Kağıdın üzerindeki şiir, "Yürekte 'SIZINTI' ile başladık. 'ZAMAN'la öğrendik 'AKSİYON' insanı olmayı. 'YENİ ÜMİT'lerimizle yağdırdık 'YAĞMURLARI' ve sonunda yeşerdi 'GONCALAR'" yazılması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.