Pokemon GO’da Büyük Değişiklikler Yolda!

Pokemon GO’da Büyük Değişiklikler Yolda!

Pokemon GO’da çok büyük değişikliklerin yapılacağı ortaya çıktı. Yeni versiyonun kodlarında bulunan detaylar, büyük yeniliklerin yapılacağını gösteriyor.

A+A-

Son dönemde popülaritesi düşmeye başlayanPokemon GO, büyük yenilikler ile tekrar ivme kazanmak istiyor. Birçok yeniliğin yolda olduğu oyunda ilk ön plana çıkan ise trade, yani ticaret sistemi.

Görünüşe göre Pokemon takası vb yeniliklerin geleceği oyunda yeni itemler de olacak. Cool Incense ve Floral Incenseadındaki iki itemin görüldüğü kodlarda bu incense’lerin ne işe yaracağı ise şimdilik bilinmiyor. Ayrıca MewMewtwo’nun yanı sıra ArticunoZapdos ve Moltres isimli ender Pokemonlar da görünüyor. Yani olur da bir yerlerde bunları görme şansınız daha da artacak gibi.

Aynı zamanda PokestopGym’in yanı sıra Fort, yani kale isimli mekanlar da eklenecek. Buralarda ne gibi detayların olacağı bilinmiyor olsa da görünüşe göre Pokemon depolama yapabileceğimiz bir yer olabileceği söyleniyor.

Son olarak Google VR desteği de geleceği söylenen Pokemon GO’nun bu güncellemeleri ne zaman olacak, ne kadar sürede gelişim gösterecek hep beraber göreceğiz.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.